Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Lapok:
fn.hu [X]
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Vége a liechtensteini bankszámlák titkos kezelésének

Az Európai Unió és Liechtenstein 2018-tól automatikusan megosztja egymással az állampolgáraik bankszámláival kapcsolatos információkat – erről az Európai Parlament szerdai plenáris ülésén született döntés. A liechtensteini bankok jelenleg titkosan kezelik az uniós állampolgárok számláit.

Offshore milliárdosok csapolják a magyarok pénztárcáját

Nemcsak a multinacionális vállalatok, hanem a magyar gazdaglisták állandó szereplői is offshore-ba menekítik vagyonukat az adózás elől. De vajon kikről lehet szó?

Kun-Mediátor Marcsika éttermében leállt a kiárusítás

Felfüggesztették a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. körözés alatt álló ügyvezetőjének lányai a család érdekeltségébe tartozó étterem berendezéseinek kiárusítását – közölte a károsultak egy részét képviselő ügyvéd.

A politikusok vagyonosodását sem kötelező vizsgálni

Az adóhatóság figyeli a sajtót és más platformokat, számtalan bejelentést is kap, amik alapján vizsgálatot indíthat. De hogy indít-e vagy sem, azt saját hatáskörében, kockázatbecslési eljárása alapján döntheti el.

Gyurcsány kifordítaná az MSZP-vezetők zsebeit

Gyurcsány Ferenc azt szeretné, hogy az MSZP a hatályos törvényekben megköveteltnél szélesebb nyilvánosságot, nagyobb átláthatóságot biztosítson a gazdálkodásáról, illetve hogy a választott pártvezetők jövedelmi, vagyoni helyzetét vessék össze a valósággal, saját és családtagjaik életvitelével.

Vagyonvizsgálat: biztosra megy az adóhivatal

Megtörtént esetek alapján mondjuk: nem biztos, hogy észreveszi valaki, ha vagyonosodási vizsgálat kezdődött nála, ezért nem árt az éberség. Másrészt az adóhivatal a korábbinál is pontosabban képes kiszűrni, kinek a zsebében érdemes eltitkolt forintok után kutatni. Kevesebb ugyan a vizsgálat, de akit kiszúrnak, annál tutira mennek.

MSZP: kétmilliónál többet keres Szijjártó

Szijjártó Péter keresete meghaladja az állami szférában bevezetett kétmillió forintos bérplafont a szocialisták szerint.

Jómód a Fidesznél, córesz a szocialistáknál - bevallások

Január 31-én nem csupán az átlagállampolgárok döntöttek nyugdíjuk további sorsáról, de a parlamenti képviselők vagyonnyilatkozatának leadási határideje is erre a hétfői napra esett. Minden képviselő időben leadta nyilatkozatát. Megnéztük mennyire látszik meg a válság a törvényhozás hétköznapi hősein.

Minden képviselő leadta vagyonnyilatkozatát

A Parlament összes aktív képviselője leadta vagyonnyilatkozatát a kijelölt határidőn belül.

Porcelánról számol be Martonyi

Szerda reggelre már Martonyi János vagyonnyilatkozata is elérhetővé vált a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium honlapján. Ebből kiderült, hogy a külügyminiszternek több ingatlana, és százmillió forintot meghaladó befektetése van.
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI