Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Személyek:
Gáspár Győző [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Hová tűnt Győzi nagymamájának 212 milliója?

Egyre cifrább dolgok derültek ki ifj. Gáspár Győző (38) és családja vagyoni helyzetéről: a NAV több mint 400 millió nyomát kutatva rávilágított, a nagyi számlájáról felvett 212 milliónyi készpénznek se híre, se hamva.

Győzikét pénzmosással és csalással gyanúsítják

Még nagyobb bajban Győzike (38)! A Blikk megtudta, hogy a show-man ellen újabb eljárást indított a NAV, méghozzá csalás és pénzmosás miatt, amit a gyanú szerint társakkal követett el.

Győzike: Félmilliárdot kaptunk a nagyitól

Mindenkiben tisztán él a kép, amint nagymamájától csokit, fagyit, kólát vagy esetleg zsebpénzt kapott. Győzike (38) nagyija, Maris mama (†79) valamivel nagyvonalúbb volt: dédunokáinak, Evelynnek (18) és Virágnak (10) három házat vett, közjegyző előtt tanúsította, hogy 196 millió forintot készpénzben adott az évek alatt, s a végakaratában is kedvenc unokáját jelölte meg örököseként! Legalábbis ezt állítja a showman az ügyészségre eljuttatott vallomásában, amit az adócsalási ügyében tett.

Győzike lányaira íratta házait

Eddig Evelinnél (18) lakott, most pedig Virághoz (10) költözött a Gáspár család, vagyis Győzike (38), felesége, Bea asszony (38) és a gyerekek.
Találatok: [4]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI