Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Lapok:
Hírszerző [X]
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Szalai Annamáriának eltűnt 12 milliós banki tartozása

Szalai Annamária, némileg átrendezte több tízmilliós megtakarításból álló portfolióját - derül ki a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság vezetőjének most közzétett vagyonnyilatkozatából.

Az autó nem boldogít - íme Pintér Sándor vagyonnyilatkozata

Huszonkét különféle ingatlant tüntetett fel vagyonnyilatkozatában Pintér Sándor, emellett azonban számtalan értékpapír-befektetése van a belügyminiszternek, valamint másfél milliárd forintos kintlevősége. Luxusautót azonban nem találunk a nyilatkozatban, csak egy örökölésből származó keletnémet négykerekűt.

Schmitt Pálnak is évente le kell adni vagyonnyilatkozatot

Törvénybe foglalták hogy az államfőnek, a parlamenti képviselőkhöz hasonlóan, évente vagyonnyilatkozatot kell benyújtania a Háznak.

Schmittnek is kötelező lesz leadnia vagyonnyilatkozatot

Többek között egységessé válnak a köztársasági elnökre és hivatalára vonatkozó szabályok, és a volt miniszterelnökök többletjuttatása is megszűnik, csak az általános szabályok szerint lesznek jogosultak nyugellátásra.

Pintér a legjobban kereső miniszter

Nyilvánosságra hozták a kormányzati honlapon a kormánytagok tavalyi személyi jövedelemadó-bevallásának nyilvános adatait.

Luxus-Fidesz: közpénzből fizetik a polgármester életbiztosítását Salgótarjánban

Képviselői és polgármesteri jövedelme mellé havi 130 ezer forint értékű életbiztosítást szavazott meg Salgótarján fideszes polgármesterének a közgyűlés. A város pedagógusainak jövedelmét idén csökkentették, és több iskolát is bezárnak majd Salgótarjánban.

Döbrögik sora ül a Fidesz-frakcióban

Jó befektetésnek számít a termőföld Magyarországon, legalábbis, ha a parlamentben ülő döntéshozók befektetéseit vesszük szemügyre.
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI