Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Lapok:
Inforádió [X]
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Varju László - Miért gondolja jogosnak a lelépési pénzt?

Bár visszakerült az Országgyűlésbe, Varju László, a Demokratikus Koalíció képviselője mégis fölvette korábban a mandátuma elvesztése miatt járó 1,4 millió forintos lelépési pénzt. A politikus azzal érvelt a kifizetés jogossága mellett, hogy egy korábbi ítélet nyomán több száz ezer forintot kellett fizetnie a fideszes Papcsák Ferencnek, mert megsértette jó hírnevét.

Alig módosult a párt- és frakcióvezetők vagyona

Kis mértékben módosult csak az országgyűlési pártok és képviselőcsoportok vezetőinek vagyoni helyzete az elmúlt hónapokban.

Így változott Orbán Viktor vagyona

Ugyanannyi ingatlana van, bankban lévő pénze viszont kevesebb lett Orbán Viktornak, mint tavaly év végén volt - ez derül ki a kormányfő, Fidesz-elnök csütörtök este közzétett vagyonnyilatkozatából.

Simon-ügy - Módosította a gyanúsításokat az ügyészség

A Központi Nyomozó Főügyészség szerdán folytatólagosan gyanúsítottként hallgatta ki Simon Gábort. A vele korábban közölt gyanúsításokat módosították.

Előzetesben maradhat Simon Gábor

Simon Gábor előzetes letartóztatásának meghosszabbítását indítványozta a Központi Nyomozó Főügyészség - mondta az InfoRádiónak Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. A volt szocialista elnökhelyettes csalás és okirat hamisítás gyanúja miatt van előzetesben.

Simon-ügy - Magyarázatot követel a Fidesz

A Fidesz frakcióvezetője szerint a magyar emberek, illetve a Fidesz országgyűlési képviselői mélységesen fel vannak háborodva, magyarázatot követelnek és minden részletet tudni akarnak Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes ügyében.

Így reformálnák meg a vagyonnyilatkozatokat

A vagyonnyilatkozatok nagyobb átláthatóságára és tényleges ellenőrzésére lenne szükség a Transparency International szerint.

Fellegi Tamás az éjféli határidő előtt nyilatkozott vagyonáról

A nem parlamenti képviselő miniszterek közül eddig egyedül Fellegi Tamás vagyonnyilatkozata került fel a a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium honlapjára.

Lendvai Ildikó: "Ennél az esetnél nálam elszakadt a cérna"

Nem tartja véletlennek az MSZP elnöke, hogy Szabó Zoltán szocialista képviselő három nappal mandátuma lejárta után kapott értesítést a meggyanúsításáról az ügyészségtől. Lendvai Ildikó hangsúlyozta: kiállnak párttársuk mellett.

Az APEH-nél nem érvényes a mentelmi jog

Nem nagy számban, de az APEH-en belül is előfordulnak korrupciós esetek - mondta az InfoRádiónak az adóhatóság elnöke a "Korrupció és a védekezés lehetőségei" című konferenciát követően.
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, államtitkár, az MSZP egykori elnökhelyettese, illetve választmányi elnökét csalással vádolják, pere jelenleg is folyik.       
BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI