Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Lapok:
K-Monitor [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Adatbázisba rendeztük a képviselők 2015-ös vagyonnyilatkozatait

A K-Monitor idén is megrendezte a vagyonnyilatkozatok hajnalát, az eseményen az iroda munkatársai mellett több mint hetven önkéntes vett részt. Az eseménynek kettős célja volt: átlátható formába hozni a vagyonnyilatkozatokat, illetve felhívni a figyelmet a szabályozás hiányosságaira.

Vagyonnyilatkozatok hajnala - előzetes adatok

Miután tegnap éjjel az Országgyűlés Hivatala nyilvánosságra hozta honlapján az országgyűlési képviselők 2014-es évre vonatkozó vagyonnyilatkozatait, hajnalban a K-Monitor csapata több mint harminc segítő részvételével feldolgozta az egységes szempontokat nélkülöző, szkennelt formában közzétett, így nem kereshető dokumentumokat.

A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye

PM: Pesterzsébet önkormányzata is átláthatóbbá válik a PM kezdeményezésére A héten Budapest 20. kerületében is elfogadták a kezdeményezésünkre új átláthatósági szabályozás kidolgozását. Karácsony Gergely tavaly ősszel jelentette be, hogy a PM összes önkormányzati képviselője kezdeményezni fogja új antikorrupciós szabályozás bevezetését.

Ez a minimum: átláthatóság az önkormányzatokban

Az Ezaminimum.hu internetes oldalon az önkormányzati választásokon induló jelöltek kinyilváníthatják, hogy készek konkrét és számonkérhető intézkedéseket tenni az önkormányzatok átláthatóságának javítása érdekében

Nyílt adatok a képviselői vagyonnyilatkozatokban is: a K-Monitor javaslata

A vagyonnyilatkozatok reformját és egy hatékonyabb adatközlési rendszer bevezetését sürgeti a K-Monitor Közpénzfigyelő Iroda az országgyűlési törvény részletes vitája kapcsán az országgyűlési képviselőknek eljuttatott állásfoglalásában.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI