Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Lapok:
Klubrádió online [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Vagyonbevallási mozgalmat indít Juhász Péter

Vagyonbevallási mozgalmat indít Juhász Péter, az Együtt PM politikusa azért, mert az elmúlt hetekben fél tucat képviselő módosította vagyonnyilatkozatát.

Rogán vagyonosodási vizsgálatát követli az Együtt-PM

Rogán Antal vagyonosodásának azonnal vizsgálatát követeli az Együtt-PM a parlament mentelmi bizottságától. Juhász Péter a Klubrádiónak elmondta: Szemben Simon Gáborral aki hasonló ügy miatt előzetes letartóztatás alatt van, a Fidesz frakcióvezetője ellen nem indult még semmilyen eljárás.

A Rogán-Simon ügyekben nem lehet kettős mérce - Juhász -

Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke a mai napon hetedik sajtótájékoztatóját tartotta Rogán Antal gyanús vagyonosodásával kapcsolatban. A fideszes frakcióvezető ugyanis szinte naponta kényszerült a vagyonnyilatkozata módosítására, kiegészítésére, miután kiderült, hogy ingatlanvagyona jelentős részét eltitkolta a választók elől.

Nem pártpénz volt Simonnál - Szilvásy

A kiszivárogtatások irányából és tartalmából látszik, hogy a Simon-ügy a Fidesz választási kampányt hivatott segíteni – mondta a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában az egykori titokminiszter, aki ma jelen volt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes C típusú ellenőrzésével foglalkozó ülésén.

Mesterházy nem megy el a mentelmi bizottságba

Az MSZP elnök-frakcióvezetője a választási kampány részének tartja a mentelmi bizottság összehívását és jelezte, hogy ebben nem kíván részt venni.
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Akták

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, államtitkár, az MSZP egykori elnökhelyettese, illetve választmányi elnökét csalással vádolják, pere jelenleg is folyik.       
Rogán Antal lakása

Rogán Antal lakása

Spéder Zoltán és Nobilis Kristóf mellett a Pió 21 Kft-n keresztül részben a Terror Háza igazgatója, Schmidt Mária is tulajdonos Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt-ben (BIF).
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI