Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Intézmények:
MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Ma bíróság elé áll Simon Gábor és társa

Ma reggel társával, K. Józseffel együtt bíróság elé áll Simon Gábor, az MSZP egykori elnökhelyettese, aki ellen különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt március elején emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF).

19 milliós bírság a MagNetnek az afrikai útlevelek elfogadásért

A Magyar Nemzeti Bank a Bissau-guineai útlevelek felhasználásával nyitott számlák miatt folytatott vizsgálatot. Politikusoknak volt ilyen útlevele, állítólag Simon Gábornak is.

Simon-ügy: kiszállt a MagNet bankhoz az MNB

A jegybank is beszállt a Simon-ügy felgöngyölítésébe: célvizsgálatot indítottak a MagNet bank székhelyén. Kocsis Máté szerint tovább bonyolódik a "bűnregény".

Szándékos zavarkeltés a Simon-ügyben

A kampány és a közélet mélypontja, hogy Mesterházy Attila nem hajlandó válaszolni a saját volt helyettesével összefüggő, nemzetbiztonsági kockázatokat is fölvető kérdésekre a parlament illetékes szakbizottságának – nyilatkozta tegnap a Kossuth rádió 180 perc című műsorának Kocsis Máté.

Így juthattak el Simon számláihoz

A panamai csalási ügye miatt tavaly novemberben egyszer már rövid időre őrizetbe vették azt a Welsz Tamást, aki Simon Gábornak segített abban, hogy a rejtélyesen szerzett vagyonát elrejtse - tudta meg az Index.
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Akták

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, államtitkár, az MSZP egykori elnökhelyettese, illetve választmányi elnökét csalással vádolják, pere jelenleg is folyik.       
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI