Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
mentelmi jog [X]
Találatok: [40]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Semjén Zsolt milliós NAV-tartozása

Mint az Index felidézi, az elsőként a Magyar Nemzet által publikált, majd viharos gyorsasággal elhíresülő helikopteres svédországi rénszarvasvadászat kapcsán a Transparency International Magyarország (TI) jogi vezetője az Országgyűlés mentelmi bizottsághoz fordult, kérve: induljon vagyonnyilatkozati eljárás a KDNP-s miniszterelnök-helyettessel szemben, és kötelezék őt teljes körű vagyonnyilatkozat megtételére.

A Legfőbb Ügyészség kezdeményezte Mengyi Roland mentelmi jogának felfüggesztését

Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezte Mengyi Roland (Fidesz) országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését egy korrupciós ügyben csütörtökön – jelentette be Fazekas Géza, a Legfőbb Ügyészség szóvivője. A képviselő közölte, hogy együttműködik a hatóságokkal ,és maga fogja kérni az Országgyűlést mentelmi jogának felfüggesztésére.

Lázár-ügy: a Fidesz is lépni akar a vagyonnyilatkozatok miatt

A Fidesz megfontolja, hogy közokirattá minősítsék a politikusi vagyonnyilatkozatokat. Ellenzéki pártok a családtagok bevallásait is nyilvánosságra hoznák, ebben megerősítette őket a Lázár János tízéves kisfiának hetvenmilliós luxuslakásáról szóló hír. Egy vezető kormánypárti politikus is elképzelhetőnek tartja, hogy publikus legyen a képviselők kiskorú gyermekeinek vagyoni helyzete.

Gréczy: Orbánnak kellene elindítania a vagyonosodási vizsgálatokat

Vagyonosodási vizsgálatot szeretne a DK valamennyi miniszterrel és államtitkárral szemben, kezdve Giró-Szász Andrással, akiről a napokban derült ki, hogy közel milliárdos magánvagyonnal rendelkezik, és egy új belvárosi szállodában is tulajdonrészt szerzett.

Simon Gábor előzetesben marad

Előzetes letartóztatásban marad Simon Gábor, a Fővárosi Törvényszék helybenhagyta a volt szocialista országgyűlési képviselő kényszerintézkedéséről szóló végzést – tudta meg az MTI kedden az ügyet jól ismerő forrásból.

Több jogcímen is visszakövetelhetik Simon képviselői fizetését

Három jogcímen is visszakövetelhetik Simon Gábor képviselői fizetését, ám ezek részleteiről nem kívánt beszámolni a mentelmi bizottság kormánypárti elnöke. A fideszes Simon Miklós mentelmi jogának felfüggesztését viszont nem támogatja a testület.

Az MSZP minden Simon-üggyel kapcsolatos kérdésre válaszol

Az MSZP minden lehetséges alkalommal válaszol a Simon-üggyel kapcsolatos kérdésekre, de a Fidesznek nem tetszik, hogy ezek következetes és igaz válaszok - mondta Budai Bernadett.

Simon-ügy: a mentelmi bizottság elnöke az MSZP-nél leadott vagyonnyilatkozatot kéri

Az Országgyűlés mentelmi bizottságának kereszténydemokrata elnöke levélben fordul Mesterházy Attila MSZP-elnökhöz, hogy juttassa el a testületnek Simon Gábor MSZP-nél leadott vagyonnyilatkozatát.

Simon-ügy: a mentelmi bizottság elnöke az MSZP-nél leadott vagyonnyilatkozatot kéri

Az Országgyűlés mentelmi bizottságának kereszténydemokrata elnöke levélben fordul Mesterházy Attila MSZP-elnökhöz, hogy juttassa el a testületnek Simon Gábor MSZP-nél leadott vagyonnyilatkozatát.
Találatok: [40]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, államtitkár, az MSZP egykori elnökhelyettese, illetve választmányi elnökét csalással vádolják, pere jelenleg is folyik.       
BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Mengyi Voldemort Roland

Mengyi Voldemort Roland

Nyomozati iratok és lehallgatási jegyzőkönyvek alapján valószínűsíthető, hogy a Mengyi Roland fideszes képviselő „Alkotmányos költségként” kenőpénzt kért szociális szövetkezeteket képviselő...
Semjén Zsolt vadászatai

Semjén Zsolt vadászatai

Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes, egyik fő hobbija a vadászat, ezért rendszeresen vesz részt hazai és külföldi vadászatokon. 2010-től az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke lett. Vadászatai...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI