Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Akták:
Rogán Antal lakása [X]

Rogán Antal lakása

Rogán Antal lakása

Spéder Zoltán és Nobilis Kristóf mellett a Pió 21 Kft-n keresztül részben a Terror Háza igazgatója, Schmidt Mária is tulajdonos Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt-ben (BIF).

Találatok: [10]  Oldalak:   1

Hét korrupciógyanús ügy, amikbe Rogán Antalnak régen bele kellett volna buknia

A fideszdrukkerek körében sem különösebben népszerű. Nevét több mint tíz éve emlegetik zavaros ügyekkel összefüggésben. Politikai karrierje mégis töretlen – eddig legalábbis. Vajon miért? Vajon így marad-e? Rogán Antal titkát próbáljuk megfejteni, s arra jutunk: a támadható ember nem rossz az erős pártvezetésnek, ellenkezőleg. A legújabb fejlemény a feltaláló-mutyi, de korábban is volt már legalább hét olyan ügye, amikbe egy jogállamban belebukott volna.

Az adóhivatal sajnos semmit sem árulhat el Rogán vagyonosodási vizsgálatáról

Számítottunk rá, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nem adhat majd felvilágosítást Rogán Antal vagyonosodási vizsgálatáról, de azért mi feltettük nekik a kérdést, hogy valóban volt-e ilyen vizsgálat, és ha igen, milyen megállapításra jutottak.

Lezárult a NAV-vizsgálat Rogán lakása ügyében

Rogán Antal az RTL Klubnak azt mondta, befejeződött a NAV vagyonosodási vizsgálata és mindent rendben találtak nála.

Mi van Rogán vagyonosodási vizsgálatával?

A választás előtti héten, az ingatlanügy csúcsán Rogán Antal több közleményben is egyértelmű ígéretet tett rá, hogy a választás után vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez maga ellen a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál.

Rogán vagyonosodási vizsgálatát követli az Együtt-PM

Rogán Antal vagyonosodásának azonnal vizsgálatát követeli az Együtt-PM a parlament mentelmi bizottságától. Juhász Péter a Klubrádiónak elmondta: Szemben Simon Gáborral aki hasonló ügy miatt előzetes letartóztatás alatt van, a Fidesz frakcióvezetője ellen nem indult még semmilyen eljárás.

Bajnai: Simon százmilliói és Rogán ingatlanügye "ugyanannak a jelenségnek a része"

Az MSZP egykori elnökhelyettese és a Fidesz frakcióvezetője is utólag módosította a vagyonnyilatkozatát, és egyiküknél sem lehet érteni, hogy miből tett szert ekkora vagyonra – mondta Bajnai Gordon.

Óriási tetőkertben sütkérezhet Rogán

A Pasa Parki luxuslakás alapító okirata szerint egy 95 négyzetméteres tetőkert is tartozik Rogán Antal lakásához. A tetőkert nem szerepel külön tulajdoni lapon, ezt is nem is írta bele Rogán a vagyonnyilatkozatába, amit már korábban kétszer módosított.

A mentelmi bizottság is vizsgálhatja Rogán vagyonnyilatkozatát

Bejelentés érkezett a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjének vagyonnyilatkozatával kapcsolatban a mentelmi bizottsághoz, amely 30 napon belül dönt, indít-e vizsgálatot. Juhász Péter az ellenzéki összefogás politikusa feljelentést tett Rogán Antal vagyonnyilatkozatával kapcsolatban.

Rogán Antal hirtelen megint javított egyet a vagyonnyilatkozatán

A Fidesz frakcióvezetőjének nincs szerencséje: itt a kampány utolsó hete, biztos rengeteg dolga lenne, erre folyamatosan a vagyonnyilatkozatával kell bíbelődnie.

„Rogán pasa” vagyonát vizsgáltatnák a NAV-val

Az Együtt-PM vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez Rogán Antal és felesége ellen, hogy kiderüljön, mit rejteget még a Fidesz ingatlanpasája.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Rogán Antal lakása

Rogán Antal lakása

Spéder Zoltán és Nobilis Kristóf mellett a Pió 21 Kft-n keresztül részben a Terror Háza igazgatója, Schmidt Mária is tulajdonos Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt-ben (BIF).
Simon Gábor-ügy

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, államtitkár, az MSZP egykori elnökhelyettese, illetve választmányi elnökét csalással vádolják, pere jelenleg is folyik.       
V. kerületi ingatlanügyek

V. kerületi ingatlanügyek

A Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. szerint 2013 szeptemberében áron alul adott el három ingatlant két budapesti kerület. A Fővárosi Önkormányzat mindhárom esetben lemondott elővásárlási...
Festménykölcsönzések a Szépművészetiből

Festménykölcsönzések a Szépművészetiből

2016. februárjában az Átlátszó írta meg, hogy a Szépművészeti Múzeumból 10 értékes, antik festményt kölcsönöztek abba a Szerb utca 9-ben lévő lakásba, ahol a hírek szerint Habony Árpád volt...
Károly körúti ingatlan féláron

Károly körúti ingatlan féláron

A Blikk 2014 novemberében adta hírül, hogy a Classic Immo Kft. jóval a piaci ár alatt juthatott hozzá egy 212 négyzetméteres belvárosi ingatlanhoz. A károly körúti helyiséget az V. kerületi önkormányzat...
Kulcsár-ügy

Kulcsár-ügy

Szász Károly PSZÁF elnök 2003 nyarán történt megveretése után kapott fokozott figyelmet a Pannonpast ügyében végzett PSZÁF vizsgálat. Ebből kiderült, hogy a K&H Equities jelentős szerepet játszott...
Letelepedési kötvény-biznisz

Letelepedési kötvény-biznisz

Letelepedési kötvény vásárlásával Uniós tagországon kívüli állampolgár schengeni tartózkodási engedélyt, illetve hat hónap után letelepedési engedélyt szerez, mellyel szabadon utazhat, céget...
Trafikmutyi

Trafikmutyi

A dohányzás visszaszorítása ürügyén a kormány újraszabályozta a dohánykiskereskedelmet. A trafik koncessziók odaítélése teljesen átláthatatlanul történt, a pályázatokat jelentős része kormány...
Vizoviczki diszkóbirodalma

Vizoviczki diszkóbirodalma

2012 közepén tartóztatta le Vizoviczki László vállalkozót magas rangú rendőri vezetőkkel együtt a Központi Nyomozó Főügyészség a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Terrorelhárító Központ, a Készenléti...
Rogán Antal találmánya

Rogán Antal találmánya

Rogán Antal két társával 2015. május 29-én egy elektronikus-aláírási technológiát jegyzett be: a feltalálás eredetiségét sokan vitatják, azonban üzleti sikere elvitathatatlan. A MobilSign által...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI