Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Akták:
Rogán Antal lakása [X]

Rogán Antal lakása

Rogán Antal lakása

Spéder Zoltán és Nobilis Kristóf mellett a Pió 21 Kft-n keresztül részben a Terror Háza igazgatója, Schmidt Mária is tulajdonos Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt-ben (BIF).

Találatok: [10]  Oldalak:   1

Hét korrupciógyanús ügy, amikbe Rogán Antalnak régen bele kellett volna buknia

A fideszdrukkerek körében sem különösebben népszerű. Nevét több mint tíz éve emlegetik zavaros ügyekkel összefüggésben. Politikai karrierje mégis töretlen – eddig legalábbis. Vajon miért? Vajon így marad-e? Rogán Antal titkát próbáljuk megfejteni, s arra jutunk: a támadható ember nem rossz az erős pártvezetésnek, ellenkezőleg. A legújabb fejlemény a feltaláló-mutyi, de korábban is volt már legalább hét olyan ügye, amikbe egy jogállamban belebukott volna.

Az adóhivatal sajnos semmit sem árulhat el Rogán vagyonosodási vizsgálatáról

Számítottunk rá, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nem adhat majd felvilágosítást Rogán Antal vagyonosodási vizsgálatáról, de azért mi feltettük nekik a kérdést, hogy valóban volt-e ilyen vizsgálat, és ha igen, milyen megállapításra jutottak.

Lezárult a NAV-vizsgálat Rogán lakása ügyében

Rogán Antal az RTL Klubnak azt mondta, befejeződött a NAV vagyonosodási vizsgálata és mindent rendben találtak nála.

Mi van Rogán vagyonosodási vizsgálatával?

A választás előtti héten, az ingatlanügy csúcsán Rogán Antal több közleményben is egyértelmű ígéretet tett rá, hogy a választás után vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez maga ellen a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál.

Rogán vagyonosodási vizsgálatát követli az Együtt-PM

Rogán Antal vagyonosodásának azonnal vizsgálatát követeli az Együtt-PM a parlament mentelmi bizottságától. Juhász Péter a Klubrádiónak elmondta: Szemben Simon Gáborral aki hasonló ügy miatt előzetes letartóztatás alatt van, a Fidesz frakcióvezetője ellen nem indult még semmilyen eljárás.

Bajnai: Simon százmilliói és Rogán ingatlanügye "ugyanannak a jelenségnek a része"

Az MSZP egykori elnökhelyettese és a Fidesz frakcióvezetője is utólag módosította a vagyonnyilatkozatát, és egyiküknél sem lehet érteni, hogy miből tett szert ekkora vagyonra – mondta Bajnai Gordon.

Óriási tetőkertben sütkérezhet Rogán

A Pasa Parki luxuslakás alapító okirata szerint egy 95 négyzetméteres tetőkert is tartozik Rogán Antal lakásához. A tetőkert nem szerepel külön tulajdoni lapon, ezt is nem is írta bele Rogán a vagyonnyilatkozatába, amit már korábban kétszer módosított.

A mentelmi bizottság is vizsgálhatja Rogán vagyonnyilatkozatát

Bejelentés érkezett a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjének vagyonnyilatkozatával kapcsolatban a mentelmi bizottsághoz, amely 30 napon belül dönt, indít-e vizsgálatot. Juhász Péter az ellenzéki összefogás politikusa feljelentést tett Rogán Antal vagyonnyilatkozatával kapcsolatban.

Rogán Antal hirtelen megint javított egyet a vagyonnyilatkozatán

A Fidesz frakcióvezetőjének nincs szerencséje: itt a kampány utolsó hete, biztos rengeteg dolga lenne, erre folyamatosan a vagyonnyilatkozatával kell bíbelődnie.

„Rogán pasa” vagyonát vizsgáltatnák a NAV-val

Az Együtt-PM vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez Rogán Antal és felesége ellen, hogy kiderüljön, mit rejteget még a Fidesz ingatlanpasája.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Rogán Antal lakása

Rogán Antal lakása

Spéder Zoltán és Nobilis Kristóf mellett a Pió 21 Kft-n keresztül részben a Terror Háza igazgatója, Schmidt Mária is tulajdonos Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt-ben (BIF).
Simon Gábor-ügy

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, államtitkár, az MSZP egykori elnökhelyettese, illetve választmányi elnökét csalással vádolják, pere jelenleg is folyik.       
V. kerületi ingatlanok áron alul

V. kerületi ingatlanok áron alul

A Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. szerint 2013 szeptemberében áron alul adott el három ingatlant két budapesti kerület. A Fővárosi Önkormányzat mindhárom esetben lemondott elővásárlási...
Festménykölcsönzések a Szépművészetiből

Festménykölcsönzések a Szépművészetiből

2016. februárjában az Átlátszó írta meg, hogy a Szépművészeti Múzeumból 10 értékes, antik festményt kölcsönöztek abba a Szerb utca 9-ben lévő lakásba, ahol a hírek szerint Habony Árpád volt...
Károly körúti ingatlan féláron

Károly körúti ingatlan féláron

A Blikk 2014 novemberében adta hírül, hogy a Classic Immo Kft. jóval a piaci ár alatt juthatott hozzá egy 212 négyzetméteres belvárosi ingatlanhoz. A károly körúti helyiséget az V. kerületi önkormányzat...
Kulcsár-ügy

Kulcsár-ügy

Szász Károly PSZÁF elnök 2003 nyarán történt megveretése után kapott fokozott figyelmet a Pannonpast ügyében végzett PSZÁF vizsgálat. Ebből kiderült, hogy a K&H Equities jelentős szerepet játszott...
Letelepedési kötvény-biznisz

Letelepedési kötvény-biznisz

Letelepedési kötvény vásárlásával Uniós tagországon kívüli állampolgár schengeni tartózkodási engedélyt, illetve hat hónap után letelepedési engedélyt szerez, mellyel szabadon utazhat, céget...
Trafikmutyi

Trafikmutyi

A dohányzás visszaszorítása ürügyén a kormány újraszabályozta a dohánykiskereskedelmet. A trafik koncessziók odaítélése teljesen átláthatatlanul történt, a pályázatokat jelentős része kormány...
Vizoviczki diszkóbirodalma

Vizoviczki diszkóbirodalma

2012 közepén tartóztatta le Vizoviczki László vállalkozót magas rangú rendőri vezetőkkel együtt a Központi Nyomozó Főügyészség a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Terrorelhárító Központ, a Készenléti...
Rogán Antal találmánya

Rogán Antal találmánya

Rogán Antal két társával 2015. május 29-én egy elektronikus-aláírási technológiát jegyzett be: a feltalálás eredetiségét sokan vitatják, azonban üzleti sikere elvitathatatlan. A MobilSign által...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI