Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
titkosszolgálat [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Titkos vagyonokat tárhatnak fel az amerikaiak

Nem zárható ki, hogy további fájdalmas csapásokat mér a magyar kormányra az amerikai vezetés, ha nem veszik azt az üzenetet, amelyet kormánytisztviselők kitiltásával küldött Washington.

Súlyos kérdőjelek a Welsz-ügyben

Welsz Tamás ellen folytattak két nemzetbiztonsági ellenőrzést még 2006-ban és 2008-ban, kétmilliárdos adózatlan jövedelmet feltáró vagyonosodási vizsgálatot, de nyomozás csak 2011-ben indult. Vajon mire vártak a hatóságok? És mit csinálnak most?

Simon-ügy : Hacsak véletlen ki nem derül...

Meglepően segítőkész volt a két miniszter úr – kezdte a mondandóját a Nemzetbiztonsági Bizottság keddi zárt ülése után Kocsis Máté (Fidesz), hozzátéve, hogy hasonló hozzáállást várnak a kormánypárti képviselők Mesterházy Attila MSZP-elnöktől is – őt csütörtökre idézte be a testület egykori elnökhelyettesének, az előzetes letartóztatásban lévő Simon Gábor osztrák bankokban parkoltatott eltitkolt millióinak ügyében.

Nincs adat arra, hogy Welsz a titkosszolgálatoknak dolgozott volna

Jelenleg nincs arra vonatkozó adat, hogy a Simon-üggyel összefüggésbe hozott, múlt csütörtökön meghalt Welsz Tamás vállalkozó dolgozott volna titkosszolgálatoknak.

Hogy ment át Simon a titkosszolgálati ellenőrzésen?

"Ha Mohamed nem megy a hegyhez, akkor a hegy megy Mohamedhez" - ezt felelte a nemzetbiztonsági bizottság elnöke arra, hogy akarják meghallgatni az őrizetbe vett politikust.

Simon-ügy: megvizsgálják a nemzetbiztonsági ellenőrzés ügyét

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága kedden zárt ülés keretében megvizsgálja Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes korábbi nemzetbiztonsági ellenőrzéseinek ügyét - közölte Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke hétfőn.

Újabb csavar jöhet a Simon-ügyben

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága kedden zárt ülés keretében megvizsgálja Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes korábbi nemzetbiztonsági ellenőrzéseinek ügyét – közölte Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke hétfőn az MTI megkeresésére.

Így juthattak el Simon számláihoz

A panamai csalási ügye miatt tavaly novemberben egyszer már rövid időre őrizetbe vették azt a Welsz Tamást, aki Simon Gábornak segített abban, hogy a rejtélyesen szerzett vagyonát elrejtse - tudta meg az Index.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, államtitkár, az MSZP egykori elnökhelyettese, illetve választmányi elnökét csalással vádolják, pere jelenleg is folyik.       
Cukor áfacsalás

Cukor áfacsalás

2014 januárjában ütött rajta a NAV a Sovereign cukor forgalmazóján, miután az Index leleplező cikket jelentetett meg a cégről.
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI