Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Intézmények:
Trevisol Management Services Ltd. [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Simor hazahozza százmillióit

A parlamentben számon kérték Simor Andráson vagyonnyilatkozatát és Cipruson tartott százmillióit.

Simor András megválik ciprusi cégétől - a sajtó nyomására?

Az elmúlt hetekben, hónapokban szinte az egész magyar sajtó Simor András jegybankelnök ciprusi bejegyzésű cégével volt tele, valamint azzal, hogyan csappanhatott meg az MNB elnökének vagyona több százmillió forinttal egyik évről a másikra.

Szijjártó: Botrány, hogy Simor Cipruson tart fönn céget + Képriport

A Fidesz szerint botrány, hogy Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke egy adóparadicsomban, Cipruson tart fenn céget – mondta Szijjártó Péter a jegybankelnökhöz intézett azonnali kérdésében hétfőn az Országgyűlésben

Simor offshore ügye: "Jót tenne, ha venné a kalapját"

Több mint 800 millió forint hiányzik a jegybankelnök vagyonnyilatkozatából, ami a HVG szerint Simor András titokzatos limassoli offshore cégén keresztül tűnt el.

Adózott pénz ment Ciprusra

Adózott jövedelmét mozgatja a jegybank elnöke, ezért nehéz ráhúzni az adóelkerülés vádját ciprusi cégügyével kapcsolatban - állítják szakértők, akik szerint etikailag már kevésbé egyértelmű az ügy.

Simor András vagyonesését nézné a Fidesz

Ciprusra menekítette majd kilencszázmillió forintos megtakarítását Simor András, és lapzártánkig még nem nyújtotta be lemondását.

Eltűntek Simor százmilliói?

Nem tudni, mi lett a sorsa Simor András százmillióinak. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökének 2007-es vagyonnyilatkozatában ugyanis még az szerepelt: a jegybank vezetője 123 millió és további 800 millió – összesen 923 millió – forintos, befektetési alapokban tartott megtakarítással bírt.

A jegybank elnöke kimenti a pénzét Magyarországról

Simor András jegybankelnök áll most Orbán Viktor támadásának kereszttüzében - amely úgy látszik kivételesen nem légből kapott offshoreozás, hanem jogos telitalálat.

Offshore-kiűzetés: Simor András cégügyei

Túladott magyarországi cégén Simor András jegybankelnök, akinek ciprusi vállalkozása a napokban politikai vihart kavart. A titokzatos Trevisol Ltd. lehet a kulcsa annak is, hová tűnt több mint 800 millió forint a bankár vagyonnyilatkozatából.
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI