Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
vizsgálóbizottság [X]
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Simon-ügy: vizsgálatot indított a nemzetbiztonsági bizottság

Úgynevezett ténymegállapító vizsgálat veszi kezdetét. Ez azt jelenti, hogy a testület a vizsgálat keretében meghallgatásokat tarthat, amelyeken kötelező a megjelenés.

Talál okot a Fidesz, hogy ne kelljen az áfacsalásokat vizsgálni

Papcsák Ferenc szerint addig nem foglalkozhat parlamenti vizsgálóbizottság az ügyekkel, amíg zajlik a nyomozóhatóság eljárása. A képviselők kötelező vagyonosodási vizsgálata a közbizalmat gyengítené – mondta.

EGYELŐRE NEM LESZ NAV-VIZSGÁLÓBIZOTTSÁG A PARLAMENTBEN

Bár először felvette napirendre az Országgyűlés igazságügyi bizottsága a NAV-ügyet vizsgáló bizottság felállításának javaslatát, végül a kormánypárti képviselők mégis levették a napirendről. Schiffer szerint a Fidesznek még nincs álláspontja az ügyben.

Szijjártó Péter megúszta a vagyonnyilatkozati vizsgálatot

Nem indul vagyonnyilatkozati eljárás Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter dunakeszi ingatlanvásárlása ügyében - közölte az Országgyűlés mentelmi bizottságának kereszténydemokrata elnöke szerdán az MTI kérdésére.

Videó: Simon-ügy: Feljelentik Mesterházyt

Feljelentik Mesterházy Attilát, szavazták meg csütörtökön a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén. Az MSZP elnöke ugyanis nem ment el a testület ülésére, hiába idézték be, ez pedig a tagok többsége szerint szabálysértés. Arról akarták kérdezni, hogy tudomása szerint honnan származhat Simon Gábor eltitkolt vagyona. A pártelnök levelet küldött a bizottságnak, amelyben azt írta, hogy a bizottság kampánycélokra használta fel ezt az ügyet.

Mesterházyék távolmaradása indokolja a gyanút

Az Országgyűlés mentelmi bizottsága bizonyítani nem tudja, de megállapította, hogy fennáll annak a gyanúja, hogy Simon Gábor eltitkolt százmilliói összefüggésben állnak országgyűlési képviselői, illetve MSZP-elnökhelyettesi tisztségével.

Menekíti a vagyonát Simon

Feleségének ajándékozta a XVIII. kerületi Attila utcában lévő családi házát és a XII. kerületi Ágnes utcában levő luxusingatlanját is Simon Gábor – derül ki a portálunk birtokába került tulajdoni lapokból.

Szándékos zavarkeltés a Simon-ügyben

A kampány és a közélet mélypontja, hogy Mesterházy Attila nem hajlandó válaszolni a saját volt helyettesével összefüggő, nemzetbiztonsági kockázatokat is fölvető kérdésekre a parlament illetékes szakbizottságának – nyilatkozta tegnap a Kossuth rádió 180 perc című műsorának Kocsis Máté.

Mesterházy megfutamodott

Kibújik törvényi kötelezettsége alól, és az idézés ellenére sem megy el a nemzetbiztonsági bizottság jövő heti ülésére Mesterházy Attila, az MSZP elnöke.

Hogy ment át Simon a titkosszolgálati ellenőrzésen?

"Ha Mohamed nem megy a hegyhez, akkor a hegy megy Mohamedhez" - ezt felelte a nemzetbiztonsági bizottság elnöke arra, hogy akarják meghallgatni az őrizetbe vett politikust.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, államtitkár, az MSZP egykori elnökhelyettese, illetve választmányi elnökét csalással vádolják, pere jelenleg is folyik.       
NAV-botrány

NAV-botrány

Horváth András, ex-adóellenőr 2013 novemberében robbantotta ki a botrányt azzal, hogy azt állította: a NAV-nál kivételezett helyzetben tartanak egy jól körülhatárolható adózói kört, amelynek tagjai...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI