Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Személyek:
Wieszt János [X]

Wieszt János

Wieszt János

2014-ben vesztegetésért elítélt egykori újbudai MSZP-s politikus. 

Találatok: [4]  Oldalak:   1

Ellenőrzik Wieszt vagyonnyilatkozatát

Kezdeményezzük az újbudai képviselő-testület vagyonnyilatkozatot ellenőrző és összeférhetetlenségi bizottságának vizsgálatát Wieszt János ügyében – közölte lapunkkal tegnap Kupper András, a Fidesz helyi frakcióvezetője.

Lendvai Ildikó: "Ennél az esetnél nálam elszakadt a cérna"

Nem tartja véletlennek az MSZP elnöke, hogy Szabó Zoltán szocialista képviselő három nappal mandátuma lejárta után kapott értesítést a meggyanúsításáról az ügyészségtől. Lendvai Ildikó hangsúlyozta: kiállnak párttársuk mellett.

Lendvai: a Nagy Testvér országa készül

Lendvai Ildikó szerint jelenleg még szimbolikus törvényhozás folyik, de a háttérben már készül az új ország, a "Nagy Testvér" országa. "Központosítási és titkosítási törekvéseket látni az állami vagyongazdálkodás és az önkormányzatok működtetése terén" - jelentette ki. Lendvai Wieszt János ügyéről is beszélt.

Álláshalmozó a kétmilliós borítékkal levideózott Wieszt

Az MSZP újbudai frakcióvezetője komoly álláshalmozó, a fővárosi önkormányzat etikai bizottságától munkaügyi döntőbíráskodáson és a vállalkozók kamarai képviseletén át több fb-tagságig számtalan megbízatást gyűjtött be az utóbbi években.
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Akták

Kopaszi-gát

Kopaszi-gát

A szocialista vezetésű XI. kerületi önkormányzat – 1%-os tulajdoni részesedést megtartva – kö­­­zel másfélmilliárd forintért adta el 2006-ban a Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl fej­lesz­té­sére...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI