Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Intézmények:
Wirtass Kft. [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Hagyó Miklós megszabadult a cégétől

Csaknem 45 százalékos üzletrészre tett szert a Wirtass Kereskedelmi Kft.-ben Hagyó Miklós élettársa és annak édesanyja, a társaság szűk egyharmada pedig egy Nagykanizsáról vezetett vállalkozáshoz került. A tranzakcióra az MSZP-s politikus meggyanúsítása előtt került sor.

Hagyó vagyona: elmentve

A BKV kézi vezérlésének gyanújába keveredett Hagyó Miklós folytatta vagyonkimentési sorozatát: lánya nevére íratott, párttársának eladott érdi háza és cégén keresztül értékesített budai ingatlanjai után a szocialista politikus ezúttal barátnője nevére jegyeztette be saját lakásának haszonélvezeti jogát. A jelek arra mutatnak, hogy továbbra is külföldre készül a szocialista politikus.

Hagyó Miklós szabadul a vagyonától

Jóval az ellene tett terhelő nyilatkozatok előtt kezdett szabadulni vagyonától Hagyó Miklós, a BKV-s ügyekbe belebukott szocialista főpolgármester-helyettes, akinek cége hónapokkal ezelőtt 68 millió forintért adta el értékes II. kerületi ingatlanját – számolt be tegnap a Hír TV.
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI