Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Vahl Tamás [X]
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Mózer András: a kormányból hiányzik Tocsik Márta!

A Tocsik-per exvádlottjából majdnem államtitkár, egy kartellező üzletemberből csaknem miniszter lett, a titkosszolgálatok élére agrárközgazdász került, és a teljes szocialista vezérkar kormánymegbízatást kapott.

A Transparency International üdvözli Vahl Tamás visszalépését

Üdvözli Vahl Tamás visszalépését a gazdasági miniszteri poszttól a Transparency International, amely levélben hívta fel Bajnai Gordon miniszterelnök figyelmét arra, hogy a jelölt által korábban vezetett cég kartellezési ügyben volt érintett.

Az informatikai iparban többen kartelleznek, de visszatartó-e a bírság?

Az elmúlt években az informatikai szektor jó pár meghatározó nagyvállalatáról kiderült, hogy kartellezett - mondta az InfoRádióban a Gazdasági Versenyhivatal szóvivője.

Transparency International: a látszatra is vigyázni kell

Transparency International Magyarország hívta föl a miniszterelnök figyelmet arra, hogy Vahl Tamás miniszteri kinevezése összeegyeztethetetlen azzal, hogy az általa vezetett céget kartellváddal illeték.

Bajnai kérésére Vahl Tamás visszalép, nem lesz miniszter

Vahl Tamás visszalépett a gazdasági miniszteri jelöléstől. Kartellvádak és bírságok voltak az SAP Hungary-nál töltött vezetői évei alatt. A Transparency International felszólította Bajnait, vonja vissza a jelölést, ezt meg is tette.

Piszkos kezek válságkormánya

Államtitkár lehet a Tocsik-ügyben 1999-ben fogházbüntetésre és vagyonelkobzásra ítélt, majd egy újabb eljárásban zsarolással vádolt, végül a Legfelsőbb Bíróság által felmentett Boldvai László és a Zuschlag János büntetőügyével összefüggésbe hozott Arató Gergely.

Az oktatási tárca is tudhatott Vahl Tamás bulijáról

Vahl Tamás nem veszi át Bajnai Gordon helyét a nemzeti gazdasági minisztérium élén – a jelölt ma reggel visszalépet, mert nem akarta, hogy az új kormány kartellezési ügye miatt támadható legyen.

Köztársasági érdemrend és GVH-bírság - a visszalépett jelölt előélete

A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje, valamint kartellbüntetések sora egyaránt felírható Vahl Tamás korábbi gazdaságiminiszter-jelölt neve mellé, akinek visszalépését csütörtök reggel fogadta el a miniszterelnök. De nem csak egy általa vezetett vállalathoz köthető botrány, az IT-szakember akkor állt az AAM élén, amikor kirobbant a tanácsadó cég milliárdos tanácsadói botránya a BKV-val.

Köztársasági érdemrend és GVH-bírság - a visszalépett jelölt előélete

A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje, valamint kartellbüntetések sora egyaránt felírható Vahl Tamás korábbi gazdaságiminiszter-jelölt neve mellé, akinek visszalépését csütörtök reggel fogadta el a miniszterelnök.

Vahl Tamás visszalépett

Vahl Tamás visszalépett a gazdasági miniszter jelöléstől. Ma lett volna bizottsági meghallgatása. Visszalépését Podolák György, az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottság elnöke jelentette be.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Tocsik-ügy

Tocsik-ügy

Tocsik Márta ellen a Legfőbb Ügyészség 1996-ban indított polgári pert csalás gyanújával, majd az ügyben egy évvel később büntetőeljárási folyamat is megkezdődött. A jogásznő az ÁPV Rt.-vel...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI