Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Vállalkozók Pártja [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Hunvald-ügy - Hűtlen kezelés miatt új eljárás lesz a volt polgármester ellen

A Kúria elkülönítette Gál György és társai büntetőperétől - az abban másodrendű vádlottként elítélt - Hunvald György volt erzsébetvárosi szocialista polgármester ellen hűtlen kezelés ügyében felhozott vádakat, és új eljárást rendelt el.

Lakáskiutalás a csókosoknak

Már nem csupán hivatali visszaéléssel, hanem újabb vádpontokban is hűtlen kezeléssel vádolja az ügyészség Hunvald Györgyöt, Gál Györgyöt és Kardos Pétert a polgármesteri keretből történt lakáskiutalások kapcsán.

Miniszterelnöki megbízott lesz Császár Antal

Szatmáry Kristóf, fideszes országgyűlési képviselő Császár Antal a miniszterelnöki megbízotti felkérésének bejelentésére úgy reagált: "nagy bajban lehet Gyurcsány Ferenc, ha minden, kilóra megvett árulóra szüksége van".

Saját pártját is meglepte a kilépéssel Császár Antal

Szatmáry Kristóf, aki Császár Antallal, Ékes Józseffel és Rácz Istvánnal együtt képviseli a Vállalkozók Pártját az Országgyűlésben és a Fidesz-frakcióban, az MTI-nek azt mondta: Császár Antal egy "sértett ember", akit "megvettek kilóra a másik oldalról".

Elköltődött - Fidelitas-pénz is landolt a pénzmosás-gyanús számlán

A Fidelitastól származó pénz is landolt azon a számlán, amely miatt pénzmosást gyanít a rendőrség a Vállalkozók Pártjánál - áll a legfrissebb HVG-ben.

Pénzmosással gyanúsítanak két pártvezetőt

Kedden lakásukon keresték a Vállalkozók Pártja két vezetőjét a Nemzeti Nyomozóiroda rendőrei, mert pénzmosással gyanúsítják őket.

Letámadás: most a Fidesz szövetségeseit zaklatja a rendőrség

Kedden reggel a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai a lakásukon keresték meg Herman Istvánt, a Vállalkozók Pártja elnökét Egerben és Janzsó Tamást, a párt alelnökét Székesfehérváron.
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI