Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Varga Péter (Pécs) [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Nem kap tízmilliókat a volt vezérigazgató

Nem kap negyvenmillió forintot a pécsi buszok eladása miatt 2009-ben Páva Zsolt polgármestersége idején menesztett volt pécsi cégvezér, aki munkaügyi perben a fizetését és prémiumát követelte. Kétszer nyert ugyan, de a Kúria az önkormányzatnak adott igazat.

Feljelentést tesznek szocialista politikusok

Jó hírneve megsértése miatt pert indít, egyben rágalmazás miatt feljelentést tesz két pécsi szocialista politikus, Tóth Bertalan és Kőhegyi István.

Panorámás panama - Közlekedési reprivatizáció Pécsett?

Közeleg a megegyezés, de ha nem jutna dűlőre a befektetővel, akkor Pécs visszavenné az eladott városi buszparkot. Az ügyben hűtlen kezelés miatt nyomoz a rendőrség.

Pécsett felelősségre vonják a város kifosztóit

"Minden olyan ügyben, ahol a gyanú fölvetődik arra nézve, hogy a vagyont megkárosították, megállapítható esetleg, hogy milyen érdekkör köthető az ilyen tranzakciókhoz, akkor büntetőfeljelentést teszek" – jelentette be Páva Zsolt pécsi fideszes polgármester egy rádióműsorban.

Pécsi vagyonértékesítések - Simlizni nem lehet

Pécs az önkormányzati vagyon eladogatásával próbál javítani a város anyagi helyzetén. Stabilizációról szó sincs, hiszen a város olyan ütemben adósodik el, hogy azon az ingatlan- és részvényeladásokból származó milliárdok csak átmenetileg képesek enyhíteni.

Nick-udvar: csütörtökön rábólinthatnak az üzletre

Mint arról már beszámoltunk, a Pécs Holding eladta a Nick-udvarnak nevezett épülettömböt a földszinti üzletekkel együtt 800 millió forintért a Nick Invest Kft.-nek.

A pécsi közgyűlés elé kerül a Nick-udvar eladása

A pécsi közgyűlés elé kerül jóváhagyásra a baranyai megyeszékhelyen található Nick-udvar értékesítésére vonatkozó szerződés, mellyel kapcsolatban az ellenzéki Fidesz-KDNP frakció szabálytalanságokat vélt felfedezni a napokban...
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Nick-udvar

Nick-udvar

A pécsi Nick-udvarként ismert épületegyüttes eladása azután került a bírálatok kereszttüzébe, hogy arról a városvezetés -az ellenzék szerint- a vonatkozó jogszabályt megsértve, a közgyűlés...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI