Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vesztegetés [X]
Személyek:
Csonka Gábor [X]
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Megy a volt MSZP-pénztárnok

Visszavonta Fabriczky András elnök-vezérigazgató megbízatását a VI. kerületi önkormányzat képviselő-testülete. Szinte ezzel egy időben a BRFK-n tett feljelentést Lászay János volt terézvárosi önkormányzati képviselő a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt.-nél 2009-ben készült átvilágítás eredményére hivatkozva.

Pszichiátriai rácsok mögött Lendvai volt kampányfőnöke

A fővárosban elfogták a börtönbüntetése letöltése elől egy pszichiátriára húzódó Csonka Gábort, Lendvai Ildikó MSZP-frakcióvezető volt kampányfőnökét.

Elfogták Lendvai volt kampányfőnökét

Elfogta a rendőrség Csonka Gábort, Lendvai Ildikó volt kampányfőnökét, akit azért köröztek a hatóságok, mert nem vonult be a börtönbe, jogerős büntetése letöltésére.

Csonka is szocialista betegségben szenved

Egy fővárosi elmegyógyító intézményben bujkál jogerős börtönbüntetése elől Csonka Gábor, Lendvai Ildikó MSZP-frakcióvezető volt kampányfőnöke – értesült lapunk.

Bottal ütik Csonka nyomát

Egyelőre nem tudható, megkapta-e az Érdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi osztálya azt a parancsot, amelyben a Fővárosi Bíróság büntetésvégrehajtási csoportja Csonka Gábornak, Lendvai Ildikó MSZP-frakcióvezető volt kampányfőnökének elővezetését írta elő.

Csonka sem vonult be a börtönbe

Lendvai Ildikó korábbi munkatársa ellen várhatóan elővezetési parancsot adnak ki.

Lendvai volt kampányfőnökét rendőrök keresik

A Fővárosi Bíróság Csonka Gábornak, Lendvai Ildikó MSZP-frakcióvezető volt kampányfőnökének az elővezetéséről intézkedett, mert a jogerősen letöltendő szabadságvesztésre ítélt vállalkozó nem jelent meg a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetben...
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI