Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vesztegetés [X]
Személyek:
Kunos Péter [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Októberben várható ítélet a volt Agrobank-elnök ügyében

Szerdán újabb tárgyalást tartottak Kovács Mihály volt Agrobank-elnök és két társának öt éve húzódó ügyében. A három személyt csempészettel, adócsalással és közokirat-hamisítással vádolják.

Kunos Péter kiszabadult

Jó magaviselete miatt a büntetési idő kétharmadának letöltése után szabadlábra helyezték Kunos Pétert. Az Agrobank volt vezérigazgatója csütörtökre virradóan hagyta el a baracskai büntetés-végrehajtó intézetet, s azt tervezi, hogy Strasbourghoz fordul jogorvoslatért.

Kiszabadult az Agrobank volt vezérigazgatója

Feltételesen szabadlábra helyezték bírói döntés alapján Kunos Pétert, az Agrobank volt vezérigazgatóját.

Kunos Péter ügyében kitűzték a felülvizsgálati tárgyalást

Kunos Péter, az időközben megszűnt Agrobank egykori vezérigazgatója és Kovács Mihály, a bank elnöke ellen vesztegetés bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség.

Elutasítási kérelem a Kunos ügyben

A Legfőbb Ügyészség hétfői nyilatkozatában a Kunos Péter és társai ügyében benyújtott felülvizsgálati indítvány elutasítását kérte - értesült hétfőn az MTI.
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Akták

Kulcsár-ügy

Kulcsár-ügy

Szász Károly PSZÁF elnök 2003 nyarán történt megveretése után kapott fokozott figyelmet a Pannonpast ügyében végzett PSZÁF vizsgálat. Ebből kiderült, hogy a K&H Equities jelentős szerepet játszott...
Postabank-ügy

Postabank-ügy

„A PB-sztori valójában már az 1997-es betétesi roham előtt elkezdődött, amikor a megtakarítók egy része elveszítette bizalmát, és kiváltotta postabanki betétjét. Nyilván azt látták, amit nem...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI