Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vesztegetés [X]
Személyek:
Nagy Ervin [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

A szakértők szerint Tasnádi nem beteg

Az Egészségügyi Tudományos Tanács véleményét ismertette tegnap a Fővárosi Bíróság Tasnádi Péter és társai büntetőperében.

Tanúként hallgatták meg az IMEI főigazgatóját

Tanúként hallgatták meg Tasnádi Péter és két társa vesztegetési ügyében az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet (IMEI) főigazgatóját, Antal Albertet, akinek szakvéleménye szerint az egykori vállalkozónak agysorvadása van – értesült lapunk.

Megszereztük Tasnádi orvosi papírjait - dokumentumok

Egy új szakvélemény szerint a maffia-bűncselekményekkel vádolt vállalkozó mégsem elmebeteg, ezért a perújítás perújításának lehetőségét vizsgálja az ügyészség a Tasnádi-ügyben – derül a HVG csütörtökön utcára kerülő számából.

Szakértői korrupció gyanúja

Egy állítólag Tasnádi Péterhez köthető levélben megfogalmazott utasítás nyomán kezdett vizsgálódni a Budapesti Nyomozó Ügyészség az agysorvadást megállapító igazságügyi szakértők egyike ellen.

Nyomoznak Tasnádi elmeorvosi vizsgálata ügyében

Elképzelhető, hogy megvesztegették azokat az elmeorvosi szakértőket, akik tavaly ősszel közepesen beszámíthatatlannak találták Tasnádi Pétert, akinek így visszamenőleg enyhítették a büntetését.

Tasnádi elméje: vesztegetés miatt nyomoz az ügyészség

Vesztegetés miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást indított a Budapesti Nyomozó Ügyészség a bűnszervezetben elkövetett bűncselekményekkel vádolt Tasnádi Péter elmeszakértői vizsgálatával összefüggésben.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI