Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vesztegetés [X]
Személyek:
Orbán István [X]
Találatok: [26]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Rövidesen indul a tatai MSZP-s kiskirály pere

Október 5-én kezdődik Orbán Istvánnak, a tatai edzőtábor korábbi igazgatójának, az MSZP volt Komárom-Esztergom megyei alelnökének büntetőpere Tatabányán, a megyei bíróságon – értesült lapunk.

Wieszt kilép, de marad

Nemcsak felfüggesztette párttagságát a korrupciógyanús ügybe keveredett szocialista Wieszt János, hanem kilép a Fővárosi Közgyűlés és a XI. kerületi képviselő-testület MSZP-frakciójából is. Önkormányzati képviselői mandátumáról és az általa viselt tisztségekről ugyanakkor nem mond le.

Sikkasztott az edzőtábor volt vezetője

A Tatai Edzőtábor volt vezetőjét, Orbán Istvánt 50 millió forintot meghaladó összegű károkozással, vesztegetéssel, hűtlen kezeléssel, sikkasztással és csalással vádolja a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség - közölte a szervezet sajtószóvivője hétfőn.

Ötvenmilliós károkozás a Tatai Edzőtáborban - kész a vádirat

Hét feltételezett elkövetővel szemben megszüntette a nyomozást a Komárom-Esztergom megyei Főügyészség a Tatai Edzőtáborban tapasztalt visszaélések, gazdasági bűncselekmények ügyében.

Számviteli bűncselekmény gyanúja Tatán

A számvitel rendje megsértésének bűncselekménye gyanújában nyomoz a Komárom-Esztergom Megyei Rendőrkapitányság a Tatai Honvéd Atlétikai Club (THAC) sportlétesítményének eladása, illetve a klub létesítményeinek felújítása ügyében – mondta el a Magyar Hírlapnak Miskolczi Ivett, a megyei főügyészség szóvivője.

Összejátszottak az MSZP-s igazgatóval?

Lázár Ottó létesítményvezető-helyettest és Horváth Noémi gazdasági vezetőt is gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség Orbán István, a Komárom-Esztergom megyei MSZP volt alelnöke, a tatai edzőtábor korábbi igazgatójának ügyében.

Vádemelés ötvenkétmilliós károkozás miatt

Ötvenkétmillió forintos károkozás: hűtlen kezelés, ötrendbeli vesztegetés, háromrendbeli sikkasztás és egyrendbeli csalás megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasolt tegnap Orbán István, a tatai edzőtábor volt MSZP-s igazgatója a város lemondott önkormányzati képviselője ügyében indított nyomozás lezárásaként a rendőrség.

Új tételek Orbán István számláján?

A nyomozás során felmerült a gyanú, hogy a tatai edzőtábor területén tartott rendezvényekért, terembérletért, sportesemények szervezéséért, táborozásokért a megrendelők kevesebbet fizettek, mint az elvárható lett volna – tájékoztatta a Magyar Nemzetet Miskolczi Ivett, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője az Orbán István elleni eljárás állásáról.

Lefoglalhatják az exszocialista vezér vagyonát

A Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) jogi képviselője kezdeményezte a nyomozó hatóságnál Orbán István, a tatai edzőtábor volt igazgatója, és Komárom-Esztergom megyei MSZP korábbi alelnöke vagyonának zár alá vételét, a polgári jogi igény biztosítására – tudtuk meg.
Találatok: [26]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Dögei polgármester vesztegetési ügye

Dögei polgármester vesztegetési ügye

Az ügyről szóló esettanulmány itt olvasható.   Támogass minket, hogy a korrupciós ügyek ne tűnjenek el a süllyesztőben! ▶︎ Adományozz átutalással, vagy PayPalon: k-monitor.hu/tamogatas...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI