Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vesztegetés [X]
Személyek:
Pintér István [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Szoci korrupciós botrány Szombathelyen

Az egész szombathelyi önkormányzat tekintélyét aláássa és a város szocialista polgármesterére is rossz fényt vet, hogy a rendőrség vesztegetéssel és más bűncselekményekkel gyanúsítja, a napokban pedig "rabosította" a városháza volt panaszügyi referensét...

Vesztegetéssel gyanúsítják a szocialista polgármester bizalmasát

Vesztegetéssel és más bűncselekményekkel gyanúsítja, a napokban pedig „rabosította” a rendőrség a szocialista vezetésű szombathelyi városháza volt panaszügyi referensét. Pintér István több szombathelyi családtól kért 100-150 ezer forint körüli összeget azért, hogy ő mint a polgármesteri hivatal alkalmazottja önkormányzati bérlakás kiutalását vagy cseréjét intézze el számukra.

Pénzt kért a lakáskiutalásért a szombathelyi ifjúszoci

Vesztegetés gyanúja miatt nyomoz a rendőrség az MSZP–SZDSZ 2006-os önkormányzati képviselőjelöltje után. Pintér István volt szombathelyi FiB–ISZ-elnök később panaszügyi referensként dolgozott az önkormányzatnál, s a gyanú szerint pénzt kért azért, hogy bérlakást intézzen az igénylőknek.

Rendőrségi nyomozás az MSZP volt képviselőjelöltje után

Pintér István volt szombathelyi FIB-ISZ elnök később panaszügyi referensként dolgozott az önkormányzatnál, s a gyanú szerint pénzt kért azért, hogy bérlakást intézzen az igénylőknek.
Találatok: [4]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI