Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vesztegetés [X]
Személyek:
Radnai László [X]
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Nagyképűsége lett Vizoviczki veszte?

A jelek szerint Vizoviczki László saját maga indíthatta el azt a büntetőeljárást, aminek vádlottja lett több volt rendőri vezetővel és egyenruhással együtt. A Pintér Sándor bizalmasának tartott tábornok, Horváth András leült a diszkócsászárral beszélgetni, és elmondása szerint Vizó előadta neki, hogy NNI-sek pénzért rendszeresen bizalmas és titkos adatokat adtak ki neki – ezt írta le egy titkosított, de az alól feloldott rendőri jelentésben a tábornok.

Besúgó is volt V. László?

Rendőrségi besúgó volt az egykor az éjszaka császárának számító V. László, aki az általa megvesztegetett egyenruhásoktól minősített bűnügyi információkhoz jutott, és tudott róla, hogy titkos nyomozás folyik az általa vezetett bűnszervezettel szemben.

A vamzerek fénykora volt az elmúlt két évtized?

A legnagyobb maffiózók a rendőrség besúgói voltak. Néhány információval biztosítani tudták, hogy éveken át szinte háborítatlanul irányíthassák szervezeteiket a hatóságok szeme előtt.

Rendőrség átszervezése: Pintér elküldi a „gyengéket”

Korrupciós ügy, részleges önfelszámolás és állománycsere: lecserélik a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni szolgálatának és gazdaságvédelmi főosztályának teljes állományát, valamint megszüntették a BRFK szervezett bűnözés elleni osztályát.

Letartóztatott főrendőr: az lett a vesztük, hogy túl jól dolgoztak

Gulyás Imre feljelentést tesz: ő nem hamisított kihallgatási jegyzőkönyvet. Azok akarják learatni a babérokat, akik korábban leállították a nyomozást - mondja az NNI egykori, jelenleg előzetes letartóztatásban lévő főosztályvezetője.

Mulatóbirodalom tulajdonosából keresztapa lett?

Módosította a Központi Nyomozó Főügyészség Vizoviczki László gyanúsítását. A május végén vesztegetés gyanújával letartóztatott vállalkozót immár bűnszervezet vezetőjeként elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják.

A titkosszolgálatnál keresik az alvilági szálat

A Belügyminisztérium szerkesztőségünk írásban feltett kérdéseire adott válaszából az derül ki, hogy nem csak a nemrég öt ember meggyilkolásával felbujtóként meggyanúsított Portik Tamás állítólagos titkosszolgálati kapcsolatának feltárása a célja annak a belső vizsgálatnak, amelyet a napokban rendeltek el a tárcánál.

Szivárogtatások és cáfolatok a meggyanúsított rendőri vezetők ügyében

Cáfolta a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szerda este azokat a sajtóinformációkat, amelyek szerint belső vizsgálatot folytat a Radnai Lászlónak tulajdonított vallomással kapcsolatban.

Újabb áruló az NNI soraiban? Az alvilág is nyomozásba kezdett

Kedden belső vizsgálat indult a Nemzeti Nyomozó Irodánál annak kiderítésére, hogy ki vagy kik juttatták el egy internetes portálhoz Radnai László Portik Tamás ellen tett rendőrségi vallomását.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Rendőri korrupció 2012

Rendőri korrupció 2012

A rendőrségi korrupciós ügy 2012. június 1-jén robbant ki, amikor Vizoviczki Lászlóval, számtalan budapesti szórakozóhely tulajdonosával és egyik emberével együtt őrizetbe vették Kalmár Tamást,...
Vizoviczki diszkóbirodalma

Vizoviczki diszkóbirodalma

2012 közepén tartóztatta le Vizoviczki László vállalkozót magas rangú rendőri vezetőkkel együtt a Központi Nyomozó Főügyészség a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Terrorelhárító Központ, a Készenléti...
V. kerületi ingatlanügyek

V. kerületi ingatlanügyek

A Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. szerint 2013 szeptemberében áron alul adott el három ingatlant két budapesti kerület. A Fővárosi Önkormányzat mindhárom esetben lemondott elővásárlási...

Lapok

Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI