Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vesztegetés [X]
Személyek:
Szegedi Csanád [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Ügyészség: 143 milliót sikkasztott a volt magyar EP-képviselő

Üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás és vesztegetés, továbbá hamis magánokirat felhasználása miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség Sz. CS. volt magyar európai parlamenti képviselőt – tájékoztatott a vádhatóság. A csupán monogrammal jelölt gyanúsított a volt jobbikos politikus, Szegedi Csanád lehet, akinek ügyében évek óta nyomoztak.

Több mint 143 milliót kérnek számon Szegedi Csanádon

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt hallgatta ki gyanúsítottként a Központi Nyomozó Főügyészség Szegedi Csanád volt jobbikos európai parlamenti képviselőt. A gyanú szerint Szegedi a 2009-14-es uniós ciklusban EU-képviselőként visszaélt az Európai Parlamenttől igénybe vehető költségtérítésekkel, illetve a parlamenti asszisztensek alkalmazásával.

Egy tanyasi beszélgetés miatt jelentették fel Szegedi Csanádot

A Lenhardt Balázs által indított blogon szerdán közzétették a Polt Péter legfőbb ügyészhez címzett feljelentést Szegedi Csanád, volt jobbikos európai parlamenti képviselő ellen. A feljelentést a Jobbik frakcióból most kilépett Lenhardt Balázs, és a frakcióban maradó Kulcsár Gergely képviselő írta.

Zsíros brüsszeli szerződés: Novák Előd Szegedi Csanád asszisztense volt

A hvg.hu kiderítette, hogy Novák Előd mellett olyan személyek is kaptak fizetést az EU kasszájából, akiket korábban a kuruc.info nevű szélsőséges rasszista, uszító portállal hoztak összefüggésbe.

Brüsszelből is kapott fizetést Novák Előd

Hónapokon át kapott fizetést Brüsszelből a márciusban EU-zászlót égető jobbikos képviselő, Novák Előd.

Kilép a Jobbikból Szegedi Csanád

Hétfői hatállyal kilép a Jobbikból Szegedi Csanád, és valószínűleg nem adja vissza európai parlamenti képviselői mandátumát, amelynek visszaadására kérte hétfőn a pártvezetés. Vona Gábor, a Jobbik elnöke szerint a Szegediről kiszivárgott hangfelvétel miatt kéri az elnökség Szegedi manbdátumát, nem pedig a korábbi alelnök zsidó származása miatt.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI