Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vesztegetés [X]
Személyek:
Weiszenberger László [X]
Találatok: [44]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Alakul a szocialista börtönválogatott

Kémkedés, az ország nemzetbiztonsági érdekeinek veszélyeztetése, állami földterületekkel és az önkormányzati vagyonnal való visszaélések, békés demonstrálók megveretése, korrupció – büntetőjogi szempontból így írható le a Gyurcsány Ferenc vezette kormányok működése.

Weiszenberger bevonult a börtönbe

Képviselőtársa után Weiszenberger László volt szocialista önkormányzati képviselő és kistérségi megbízott is bevonult a kecskeméti börtönbe. Ügyében január végén született meg a jogerős ítélet.

Börtönt kapott az exszocialista Weiszenberger

Két és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítélte Weiszenberger László volt kiskunhalasi szocialista politikust befolyással való üzérkedés miatt a Zuschlag-perhez kapcsolódó ügyben csütörtökön jogerősen a Legfelsőbb Bíróság (LB).

Két és fél év börtönre ítélték el Weiszenberger Lászlót

Két és fél év letöltendő börtönre ítélte tegnap a Legfelsőbb Bíróság (LB) a pályázati pénzek "lefölözésével" vádolt volt kiskunhalasi MSZP-s képviselőt, kezdetben a Zuschlag-üggyel összefüggésbe hozott Weiszenberger Lászlót. Ezzel megerősítette a korábbi, csupán befolyással üzérkedés miatt kiszabott másodfokú ítéletet. A hivatalos személyként visszaélés vádját ugyanis az LB sem látta bizonyítottnak.

Weiszenberger 2 és fél évre rács mögé kerül

Jogerősen letöltendő szabadságvesztésre ítélte Weiszenberger László volt kiskunhalasi szocialista politikust a Legfelsőbb Bíróság.

Jogerősen elítélték Weiszenbergert

Befolyással üzérkedésért két és fél évet kapott harmadfokú eljárásban csütörtökön a Legfelsőbb Bíróságon Weiszenberger László.

Újabb MSZP-s tart a börtönbe

Két és fél év börtönbüntetéssel sújtotta a másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla Weiszenberger Lászlót, Zuschlag János volt kiskunhalasi képviselő párttársát befolyással üzérkedés miatt. Az egykori kistérségi megbízott büntetését így enyhítették, mert a bíróság nem látta bizonyítottnak, hogy a fiatalember hivatalos személyként követett volna el vesztegetést.

Weiszenbergert két és fél év börtönre ítélték

A Szegedi Ítélőtábla befolyással üzérkedés bűntettért két és fél év börtönbüntetésre ítélte és három évre eltiltotta a közügyektől Weiszenberger László volt kiskunhalasi MSZP-s önkormányzati képviselőt, kistérségi megbízottat.

Enyhítette a táblabíróság Weiszenberger László büntetését

Enyhítette Weiszenberger László büntetését kedden a Szegedi Ítélőtábla, másodfokon két év hat hónap börtönbüntetéssel sújtotta az MSZP korábbi kiskunhalasi önkormányzati képviselőjét, egykori kistérségi megbízottat.

Folytatódott a Weiszenberger-per: tanúkat hallgattak ki

Tanúmeghallgatással folytatódott Szegeden Weiszenberger László volt kiskunhalasi MSZP-s önkormányzati képviselő pere.
Találatok: [44]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Gripen-ügy

Gripen-ügy

A magyar kormány 2001-ben döntött a NATO csatlakozás után időszerűvé vált harcászati repülő erők fejlesztéséről. Sokáig az Egyesült Államok F 16-os vadászrepülők bérbeadásáról szóló ajánlata...
Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI