Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Virágh László [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Debrecenben a Xanga nyer?

A reptér-üzemeltetésben tapasztalattal nem rendelkező Xanga Holding Kft. győzelmét kívánja bejelenteni holnap Kósa Lajos fideszes polgármester a Debrecen Airport privatizációs eljárásában – értesült a Népszava. Az SZDSZ fellép a szerződés titkossága ellen.

"Döglött akna" a lepapírozási ügy

Az ügyészség már tavaly vádat is emelt abban a Hajdú-Bihar megyei visszaélési ügyben, amelyről a Hír TV pénteken mutatott be egy hangfelvételt.

30 milliós botrány: Tóth cáfol, az MSZP kivár

Tóth József, Hajdú-Bihar megyei szocialista politikus, Polgár város polgármestere visszautasítja a személyével kapcsolatban megjelent vádakat és beperli azokat, akik megsértették jó hírnevét és becsületét.

MSZP: fideszes képviselő volt az okirat-hamisító, nem Tóth József

Tóth József állítólagos ügyében folyamatban van egy nyomozóhatósági eljárás, az MSZP megvárja ennek végét, és csak azután kommentálja azt - így reagált szombaton a Független Hírügynökségnek Nyakó István Tóth József Hajdú-Bihar megyei szocialista politikus korrupciógyanús ügyére.

"Lepapírozási" vádak

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség indított vizsgálatot annak a hanganyagnak az ügyében, amelyről a Hír Tv tegnap számolt be. E szerint Tóth József szocialista politikus arra kérte munkatársait: hamis dokumentumokkal kozmetikázzák egy kht. könyvelését.

Elítélték a reptérigazgatót

A Debreceni Ítélőtábla különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és magánokirat-hamisítás miatt tegnap jogerősen bűnösnek mondta ki és - két évre felfüggesztve - egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte Virág Lászlót...
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI