Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Vivax Kft. [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

"Klári már eladta a spanyoloknak" - tovább gyűrűzik a földspekulációs botrány

Korrupciógyanú lengi körül a Bábolna Zrt. volt földjeinek privatizációját. Felmerült, hogy az államot jelentős kár érte, továbbá, hogy a vevők jó kapcsolatokat ápolnak befolyással bíró politikai körökkel.

Hétmilliárdos kár érte az országot

Minden tőle telhetőt megtett Horváth Klára szocialista országgyűlési képviselő, Bábolna polgármestere azért, hogy egy, a város határában lévő 240 hektáros szántó az államtól magánbefektető tulajdonába jusson – közölte tegnapi sajtótájékoztatóján Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) igazgatója.

Földmutyi: vastagon érintett az MSZP-s polgármester?

Olyan dokumentumokat adott át a magoszos Budai Gyula pénteken az ügyészségnek, amelyek szerinte azt bizonyítják, hogy Horváth Klára, Bábolna MSZP-s polgármestere, parlamenti képviselő állami földeket játszott át egy külföldi befektetőnek.

Újabb földbotrány

Újabb földeladás ügyében nyomoz az ügyészség Horváth Klára, Bábolna polgármestere, MSZP-s országgyűlési képviselő ellen.

Olajosok a Tisztelet Társasága mögött

Energolos felügyelőbizottsági tag, klubpetrolos igazgató - olajos üzleti múltú vállalkozók bábáskodtak az MDF-et kis híján padlóra küldő Tisztelet Társasága alapításánál.

Spekulatív volt a bábolnai földügy

Egyértelműen bizonyítható, hogy a bábolnai önkormányzat kérésére kiírt állami földértékesítés, melynek révén magánszemélyekhez jutott szántóföld, spekulatív volt – mondta ki a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet ellenőrző bizottsága hétfői rendkívüli ülésén.

Gyanús földeladás Bábolnán

Budai Gyulának, a Magosz igazgatójának tegnapi tájékoztatása szerint az önkormányzat kérésére a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet márciusban pályázatot írt ki a város határában lévő 240 hektáros, állami tulajdonban lévő terület eladására.

A Magosz egy 240 hektáros bábolnai földeladást vitat

A MAGOSZ szövetségi igazgatója szerint Bábolnán 240 hektár termőföldet szerzett meg egy spanyol érdekeltségű cég megbízásából és finanszírozásával két vállalkozó, akik az önkormányzattal szemben nyertek pályázatot.

Újabb gyanús földügy - Állami birtokokkal ügyeskedik Bábolna MSZP-s polgármestere?

Ingatlanmaffia által alkalmazott módszerekkel játszottak át Bábolnán 240,7 hektárnyi állami földet vállalkozók kezére – állítja a lapunknak nyilatkozó Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója.
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI