Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Vukasin Polekszics [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

80 milliót kaszáltak a Lokin

A DVSC focicsapata is érintett az egész Európát behálózó bundabotrányban - legalábbis ezt állította vallomásában az ügy első számú vádlottja, Ante Sapina.

Valaki már előbb lefizette a DVSC kapusát, így nem kérte a százezer eurót

A fogadási maffia tagjai állítólag százezer eurót ajánlottak a DVSC kapusának a 2009. októberi BL-mérkőzés előtt, azonban állítólag visszautasította, mert már más valaki lefizette.

A Loki labdarúgókról márciusban döntenek

A nemzetközi Sportdöntőbíróság március 10-én hallgatja ki az UEFA által korábban eltiltott Mészáros Norbert és Vukasin Poleksic debreceni játékosokat.

Majdnem minden Loki-védő bundázott

Az európai fogadási csalást kirobbantó bochumi ügyészség újabb részleteket közölt a vádiratról. Nem magányos elkövetők voltak a Debrecen vizsgált, gyanús nemzetközi meccsein, hanem a védelemből egy, legfeljebb két játékos volt tiszta, fogalmaz a vádirat.

Loki: 50 ezer eurós bunda

A bochumi bíróságra benyújtott vádirat szerint nemcsak a 2009-ben rendezett Debrecen-Fiorentina Bajnokok Ligája-selejtezőt manipulálták, hanem 2008-ban a hajdúságiak Young Boys elleni UEFA Kupa-meccsén is előre meghatározott eredmény született: utóbbin 50 ezer eurón osztoztak a "buliba beavatott" futballisták.

Le akarták bundázni a DVSC-Sampdoriát

A DVSC közleményt adott ki: két futballistáját, Simacsot és Mijadinioszkit keresték meg, hogy befolyásolják a csütörtök esti Sampdoria elleni EL-meccs eredményét.

Fellebbeznek a DVSC játékosok

A két debreceni labdarúgó fellebbez a a lausanne-i székhelyű nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS). Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága 18 hónapra és 2 évre tiltott el Mészáros Norbertet és Vukasin Poleksicet a labdarúgástól, amiért nem tettek eleget jelentési kötelezettségüknek egy vesztegetési kísérlet kapcsán.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI