Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Xanga Holding Kft. [X]
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Nem szűnnek a furcsaságok az épület körül, ahol Giró-Szász András szállodát fejlesztene

“2010-ben többfordulós, nyílt, nemzetközi pályázatot írtunk ki. Két pályázó jelentkezett, az egyik a Xanga Holding Kft. a másik a Praefinium-SIVAC-FIS CEE Opportunity Found I. volt. Ennek eredményeképpen vált a cég tulajdonosává a Praefinium-SIVAC-FIS” – írta a belvárosi önkormányzat azután, hogy kiderült:

Heimhez köthető mindkét cég, ami a belvárosi vagyonkezelőért indult

2010-ben az V. kerületi vagyonkezelőre kiírt pályázaton elindult egyik cégben Heim Péter Századvég-vezér vezető tisztségviselő volt, a másikban egy évvel később felügyelőbizottsági tag lett.

"Orbán Viktornak fog-e lopni?"

Az MSZP azt szeretné tudni, most "kinek fog lopni" Virág László, a debreceni hulladékgyűjtő kft. ügyvezetője, akit korábban jogerősen elítéltek különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és magánokirat-hamisítás miatt.

Ingatlanpanama Debrecenben?

A város négyzetméterenként 380 forintért adott el egy önkormányzati ingatlant, amelyet az azt megszerző vállalkozás négyzetméterenként 6000 forintért adott tovább. A debreceni MSZP egyelőre nem tesz feljelentést, csak tájékozódik.

Új beruházást indít a Xanga

Bár márciusban fel kellett bontania a repülőtéri privatizációs szerződést Debrecennek a „fizetésképtelen” Xanga-céggel, ennek ellenére több mint harmincmilliárdos beruházást hajthat végre ugyanez a társaság.

Többmilliárdos hiány Debrecenben a meghiúsult reptérprivatizáció miatt

Felbontotta a debreceni repülőtér privatizációs szerződését tegnap a város közgyűlése, mert a tendernyertes Xanga Holding Kft. elállt az ügylettől. A két éve tartó magánosítási hercehurca után a légikikötő működtetésére új nemzetközi pályázatot írnak ki.

Borulhat a debreceni büdzsé

Borulhat Debrecen költségvetése a sikertelen repülőtér-privatizáció miatt - írta lapunk két hete. Az akkor még hevesen cáfolt hír valósággá vált. Kósa Lajos fideszes polgármester ma vészforgatókönyveket terjeszt a város közgyűlése elé, mivel a reptért megvevő cég, a Xanga Holding Kft. nem fizetett határidőre.

"Most már tényleg mennie kell Kósának!" - elúszott a debreceni reptér eladása?

A debreceni reptér eladásának újbóli sikertelen volta miatt a helyi SZDSZ távozásra szólítja fel a város polgármesterét. A kommunikációs tanácsnok szerint azonban az egyezség meghiúsulása nem veszélyezteti a település költségvetését.

Kútba esett a debreceni reptér eladása?

Váratlanul elállt a debreceni repülőtér értékesítésére megkötött szerződéstől a Xanga Holding Kft. – értesült a NOL.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

V. kerületi ingatlanügyek

V. kerületi ingatlanügyek

A Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. szerint 2013 szeptemberében áron alul adott el három ingatlant két budapesti kerület. A Fővárosi Önkormányzat mindhárom esetben lemondott elővásárlási...
Dorottya utca 8

Dorottya utca 8

A Dorottya utca 8 szám alatti épületet 2009-ben szerezte meg a Belváros-Lipótvárosi Ingatlanfejlesztési és Vagyonkezelő Zrt. 2010-ben Rogán Antal előterjesztésére a Zrt.-t ingatlanvagyona 25%-os leértékelése...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI