Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
XXI. Századi Kulturális Egyesület [X]
Találatok: [35]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Zuschlag-per: még mik derülnek ki?

Béki Gabriella SZDSZ-es képviselő már 2001-ben az Országgyűlés plenáris ülésén név szerint említette a Zuschlag Jánoshoz köthető szervezeteket, melyek nem voltak a bíróságon bejegyezve, ennek ellenére kiemelt támogatást kaptak.

2001-es figyelmeztetés került elő a Zuschlag-perben

Elévülésre hivatkozva utasította el a bíró annak a képviselőnek a kihallgatását, aki már egy 2001-es parlamenti felszólalásában felhívta a figyelmet a Zuschlag Jánoshoz köthető szervezetek szabálytalan támogatására.

Zuschlag-ügy: az egyik egyesület egymilliót utalt egy minisztériumi alkalmazottnak

A Zuschlag Jánoshoz köthető egyik egyesület bankszámlájáról 2004-ben egymillió forintot utaltak egy az Ifjúsági és Sportminisztériumban dolgozó alkalmazott bankszámlájára.

Zuschlag-per: egymillió egy minisztériumi alkalmazottnak?

A Zuschlag Jánoshoz köthető egyik egyesület bankszámlájáról 2004-ben egymillió forintot utaltak az Ifjúsági és Sportminisztériumban (ISM) dolgozó alkalmazott bankszámlájára, a pénz egy korábbi kölcsön visszafizetését jelentette - vallotta a Zuschlag-perben kedden kihallgatott tanú Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon.

Zuschlag-per: az államkincstár képviselője késleltette az ellenőrzést

A Nemzeti Civil Alapprogram (NCA) kollégiumának tagjaként a Magyar Államkincstárat képviselő delegált 2006-ban késleltette annak a levélnek a továbbítását, amelyet a Zuschlag Jánoshoz köthető szervezetek pályázati anomáliái miatt akartak elküldeni a felügyeletet ellátó minisztériumnak.

Egy búvároktatót is kihallgattak a Zuschlag-perben

A civil szervezetek pályázatokon elnyert pénzei nehezen követhető úton vándoroltak különböző magánszemélyekhez, majd Zuschlag Jánoshoz és vádlott-társaihoz...

Zuschglag-ügy: ifjú szocialisták baráti összejövetele

A különböző ifjúsági pályázatokon pénzt nyert egyesületek tagjainak tanúkihallgatásával folytatódott a Zuschlag-per a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. Senki nem emlékszik semmire.

Zuschlag-per: megkezdődött a tanúk kihallgatása

Tanúkihallgatásokkal folytatódik a Zuschlag-per Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon kedden; a kihallgatott tanúk egybehangzó vallomása szerint nem tudtak azokról az egyesületekről, amelyek tagnyilvántartásában valós adataikat felhasználták.
Találatok: [35]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI