Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Zoltán Ákos [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

A kamarához is megérkezett a Lippai-ügy végrehajtójának felfüggesztése

Megérkezett a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamarához a fegyelmi bíróságnak azon végzése, amely az úgynevezett Lippai-ügy végrehajtóját, Zoltán Ákost nem jogerősen felfüggesztette hivatása gyakorlásából. A kamara elnökségi titkára, Schmidt Zoltán az [origo]-nak elmondta: bár a végzés ellen fellebbezéssel élhet az érintett végrehajtó, ám tevékenységét egyelőre nem végezheti, így az ügyek ellátására a kamara tartós-helyettest nevez ki; a procedúra jelenleg folyamatban is van.

Ki fékezi meg a balhés végrehajtót?

Nem csillapodnak a kedélyek! Hiába indított el lavinát Lippai László (51) színművész ügye a balhés végrehajtóval, dr. Zoltán Ákos és brigádja ma is teszi dolgát, mintha mi sem történt volna.

Köddé vált a balhés végrehajtó

Hiába keresik égen-földön, senki nem éri el azt a bírósági végrehajtót, aki, mint a Blikk megírta, Lippai László (52) színművészen kívül több másik embernél is indokolatlanul szigorúan járt el. A károsultak első kétségbeesésükben rögtön a rendőrséghez fordultak, azonban ezzel sem kerültek közelebb a problémájuk megoldásához.

Rászáll a kormány a végrehajtóra

A minisztérium közbelép! A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumtól megtudtuk: felkeresik a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamarát, hogy kivizsgálják Lippai László ügyét és elkérjék az iratokat.
Találatok: [4]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI