Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Zóna-Service Zrt. [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Elszámoltatás: Verest börtönnel fenyegetik – most megszólal

A Fővárosi Főügyészség öt személlyel szemben nyújtott be vádiratot a 2006-ban kiírt reptéri taxi pályázattal összefüggésben elkövetett vesztegetés, valamint a Budapest Airport Zrt. sérelmére 2006–2010 között elkövetett csalás miatt. Az ügyészség a vádlottak nevét nem közölte – itt viszont kiderül, kik az érintettek. Sőt, a legismertebb szereplőt szóra is bírtuk!

Prostik, túlszámlázás, 12 milliós kenőpénz

Tizenkét vádlott ellen indul szerdán büntetőper a Fővárosi Törvényszéken a repülőtéri vesztegetések ügyében. Az ügyészség szerint a cégvezetők a 2000-es évek végén kenőpénzért cserébe ügyvédi irodáknak gyártottak számlákat.

Senkit sem zavartak a nem létező KRESZ-táblák?

Hivatali visszaélés és a közlekedés biztonság elleni bűncselekmény gyanújával rendelt el nyomozást az ügyészség a Repülőtéri Rendőri Igazgatóságnál – értesült a Népszabadság.

Nem sokáig él már a Zóna Taxi

Megszünteti a Zóna-Service Zrt. a taxi szolgáltatását. A tulajdonos szerint túlkínálat van az iparágban.

Csalhatott a fizetéssel a Zóna Taxi Ferihegyen

Eljárás indult a korábbi ferihegyi taxitársaság ellen csalás gyanúja miatt. Veres István vállalkozónál, a Zóna Taxi vezérigazgatójánál házkutatást tartottak.

A Zóna Taxi nem adja fel Ferihegyet

A Zóna Taxi nem szándékozik erőszakkal rendezni a jogi vitát, ami a Budapest Airport és köztük zajlik, ugyanakkor nem ismerik el a reptér felmondását.

A környezetvédő, az importőr és a hiéna mennek a sivatagban...

A laikusok számára semmi érdekes nem történt, csupán egy újabb taxitársaság lépett színre, egy a sok közül – gondolhatnánk. Ahhoz azonban túl sokszor merült fel a ferihegyi botrány egyik főszereplője, a Zóna Taxi neve, hogy a hazai viszonyokhoz szokott emberben ne horgadjon fel semmiféle gyanú.

Felszámoltatná a Budapest Airportot a Zóna Taxi

Felszámolási eljárás kezdeményezésével vág vissza a Zóna Taxi a reptéri szerződésének felbontásáért. A cég azt állítja, a repülőtér az elmúlt három hónapban nem fizette ki a rendelt szolgáltatások számláit.

Érik az újabb ferihegyi taxisbotrány

A jelenlegi állás szerint nem pályázhat a két hónap múlva gazdátlanná váló ferihegyi taxiszolgáltatásra az autók száma alapján piacvezető fővárosi társaság. A kiíró Budapest Airport ragaszkodik hozzá, hogy joga van kiválasztani a tender résztvevőit, de a kihagyott cég nem hagyná annyiban a dolgot.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Rendőri korrupció 2012

Rendőri korrupció 2012

A rendőrségi korrupciós ügy 2012. június 1-jén robbant ki, amikor Vizoviczki Lászlóval, számtalan budapesti szórakozóhely tulajdonosával és egyik emberével együtt őrizetbe vették Kalmár Tamást,...
BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI