Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Zrínyi Média Kft. [X]
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Tüntető alvállalkozók a debreceni városháza előtt

Demonstrációra készülnek azok az alvállalkozók, akik a Demján Sándor érdekeltségébe tartozó Arcadomtól hónapok óta nem jutnak hozzá a debreceni 2-es villamosvonal építése során elvégzett munkájuk ellenértékéhez.

A megvádolt Fapál pályázott Hendénél Gubcsi állására

Noha nem rendez a saját kertjében szoboravatót, s nem adja ki állami pénzen a saját könyveit, mégis megpályázza Hende Csabánál Gubcsi Lajos Zrínyi médiás állását a Honvédelmi Minisztérium korábbi - vesztegetéssel vádolt - államtitkára, Fapál László.

Gubcsi Lajos megbukott

Számos botrány után kedden a Honvédelmi Minisztérium honlapján bejelentették, hogy távozik posztjáról Gubcsi Lajos, a HM Zrínyi Média Kft ügyvezető igazgatója.

Ravasz magyarázat a HM-es lézerblokkolóra

A honvédelmi tárca kommunikációs cégét vezető Gubcsi Lajos azt állítja, megtévesztési céllal szereltetett szolgálati autójára traffipaxzavaró lézerdetektort.

Lézerblokkoló HM-es szolgálati autóban

A rendőrségi lézeres sebességmérők megzavarására alkalmas detektort használ szolgálati autójában a honvédelmi tárca egyik cégvezetője.

Tábornok statisztált a rockballada parasztjai között

A Honvédelmi Minisztérium kommunikációs cégét, a Zrínyi Médiát vezető Gubcsi Lajos nyáron mutatta be zenés Rákóczi-balladáját. Az Ismét Vereckénél című, kis szakmai visszhangot kiváltó produkció négy előadást élt meg Munkácson, Beregszászon, Ungváron és Sárospatakon.

Gubcsi káromkodva omlott össze beosztottjai előtt

Gubcsi Lajos a Zrínyi Média elleni támadásként állította be saját munkatársai előtt a róla szóló márciusi cikkeket, amelyek arról tudósítottak, hogy Gubcsi kertjében tartottak hivatalos miniszteri beszéddel egy lovasszobor-átadót, de a HM hivatalos honlapján közzétett videótudósításban nem jelezték az esemény helyszínét.

A Jobbik szerint Gubcsinak honvédelmi bizottság előtt kellene tisztáznia magát

Gubcsi Lajosnak, a HM Zrínyi Média Kft. ügyvezetőjének az Országgyűlés Honvédelmi Bizottsága előtt kell magyarázatot adnia a vele kapcsolatban felmerült vádakra, mondta el Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

Gubcsi Lajos tiszteletdíjat kapott az általa vezetett állami cégtől

"Nincs Gubcsi-ügy" - ezzel a címmel adott ki közleményt pénteken a Honvédelmi Minisztérium. A közlemény szerint Hende Csaba honvédelmi miniszternek töretlen a bizalma a minisztérium egyik cégét, a Zrínyi Média Kft.-t vezető Gubcsi Lajos iránt.

Gubcsi bejelentette: újabb HM-cég feje lesz

A Honvédelmi Minisztérium cégét saját könyvei kiadására és terjesztésre használó Gubcsi a múlt héten már arról beszélt kollégái előtt, hogy hamarosan a HM Térképészeti Kht.-t is vezetése alá helyezik.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

Korrupció a HM-ben (2004-2006)

A katonai ügyészség - Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán - nyomozást indított a Honvédelmi Minisztériumban (HM) történt vesztegetések és más bűncselekmények gyanújával....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI