Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Zsíros Géza [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Az ügyészség megszüntette a Zsíros Géza kapcsán indított vizsgálatot

Megszüntette az adócsalás és más bűncselekmények miatt indított nyomozást a Fővárosi Ügyészségi Nyomozó Hivatala Zsíros Géza ellen.

Pallag László privát csapattal folytatja az olajügyek feltárását

Pallag László (FKGP) volt olajbizottsági elnök szakértőkből, vámosokból, rendőrökből és civilekből álló, privát csapattal folytatja a megszűnt parlamenti testület által kezdett munkát - értesült a Magyar Hírlap. Ebben a hónapban várhatóan még nem fejeződik be a nyomozás az olajbizottsági koronatanú, Nógrádi Zsolt ügyében.

Pintér Sándor 5 millió forintra pereli Pallag Lászlót

Pintér Sándor belügyminiszter 5 millió forint nem vagyoni kártérítést kér keresetében, amelyet jó hírnév megsértése miatt nyújtott be Pallag László kisgazda képviselő, az olajügyeket vizsgáló parlamenti bizottság elnöke ellen jó hírnév megsértése miatt.

Pallag ismét olajat öntött a tűzre

Az Antall-kormány magasrangú politikusait, rendőreit, több vállalatot és az MSZP-t is bűnözőkkel való összejátszással vádolta az az ismertetlen kilétű tanú, akit az olajbizottság csütörtöki zárt ülésén hallgatott meg - legalábbis erről számolt be tegnap Pallag László, a testület kisgazdapárti elnöke.

Jogerősen elítélték Zsíros Gézát, a Békési Gabona Rt. egykori vezetőjét

A Legfelsőbb Bíróság (LB) szerdán kihirdetett felülvizsgálati döntésével jórészt helybenhagyta azt a jogerős ítéletet, amely hanyag kezelés miatt két év felfüggesztett szabadságvesztéssel sújtotta Zsíros Géza egykori kisgazda országgyűlési képviselőt a Békési Gabona Rt. vezetőjeként 1994-ben elkövetett cselekménye miatt.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Millenáris Kht. (akta)

Millenáris Kht. (akta)

A Millenárishoz és beszállítóihoz az 1998-2002-es kormányciklus egyik emblematikus korrupciós ügye kötődik, az "országimázs-mutyi". 2003 nyarán a Fővárosi Főügyészség bűncselekmény hiányában megszüntette a...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI