Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Akták:

19 milliós Zsolnay highlight_off

19 milliós Zsolnay

19 milliós Zsolnay

19 millió forintért vásárolta meg a magyar piac legdrágább Zsolnay műtárgyát a pécsi Janus Pannonius Múzeum, bár erről sem a múzeum szakmai vezetői, sem az intézmény igazgatója nem tudtak.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

A múzeum pénzéből, de a tudtuk nélkül vették meg a Zsolnay vázát?

Csak a Janus Pannonius Múzeum vezetőjét nem sikerült az önkormányzatnak arról értesítenie, hogy megvásárolják a legértékesebb Zsolnay vázát 19 millió forintért. A múzeum pénzén. Az intézménynek nincs ennyije, csak ha a fűtési keretet beáldozzák. Az önkormányzat a teljes szakmai protokollt mellőzte a partizánakcióval.

Botrány - 19 milliós Zsolnay kerámiát vásároltak a múzeum tudta nélkül

A pécsi Janus Pannonius Múzeum igazgatója nem tudta, hogy 19 millió forintos Zsolnay-kerámiát vásároltak, de az még meglepőbb volt számára, amikor egy sajtótájékoztatón kiderült, a közintézménynek saját büdzséjéből kell kifizetnie a város által megkívánt kerámiát.

Rászállott a Páva - a Janus Pannonius Múzeum viszontagságai

Páva Zsolt polgármester 19 milliós Zsolnay kerámiával, fél évre lízingelt lóval és a hozzá tartozó Leonardo-kiállítással kedveskedik a pécsieknek. A két ügy szépséghibája, hogy az egy éve igazgató nélkül működő Janus Pannonius Múzeum munkatársai csak utólag vagy az utolsó pillanatban szereztek tudomást a tervekről.

Hűtlen kezelés? A múzeum nem is tudott arról, hogy vásárol

A pécsi Janus Pannonius Múzeum 19 millióért vásárolt egy aukción egy Zsolnay-vázát. A múzeum szakmai vezetése azonban nem akarta megvenni, nem is tudott az akcióról. A vételről politikusok döntöttek, de a polgármester ünneprontónak tartotta a kérdést, hogy kicsoda és milyen felhatalmazással.
Találatok: [4]  Oldalak:   1