language

Kulcsszavak:

2014-2020-as uniós ciklus highlight_off
közmű highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Az Integritás Hatóság a Microsoft- és a víziközműmutyikról: Ez a pénz elúszott

Az előző évtized két nagy korrupciós botrányával is foglalkozott a közelmúltban az EU-val folyó vita részeként felállított Integritás Hatóság, ahol beismerték: nincs esély az elkorrumpált összegek visszaszerzésére. A szervezet megreformálná a vagyonnyilatkozati rendszert, de a kormány eddig nem reagált a tavaly év végén publikált javaslatcsomagra.

Másfélszeres drágulás a botrányos tenderen: 70-ről 105 milliárdra emelték a keretösszeget

Pótmunkákra hivatkozva az eredeti 70 milliárd forintos keretösszeget 104,99 milliárdra emelték az észak- és közép-dunántúli térségben megvalósítandó szennyvízelvezetési és -tisztítási, hulladékgazdálkodási, és ivóvízminőség-javító beruházásoknál. A kivitelezőket már 2016-ban kiválasztották, és nem meglepő módon Mészáros Lőrinc egyik cége is köztük van.

Mészáros Lőrinc polgármester megbízta Mészáros Lőrinc vállalkozót

Egy igen érdekes tenderen van túl Orbán Viktor kedvenc falujának vezetője. 6,5 milliárd forint értékű közbeszerzést nyert Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége, a Mészáros és Mészáros Kft. és az Euroaszfalt közös konzorciuma az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Kft. szennyvíztisztitó-telep korszerűsítése címén.

Vörös és büdös: árokba folyik a tisztított ivóvíz, amire milliárdokat költöttek

Ihatatlan, szennyezett vízre panaszkodnak azokon a településeken, ahol már két évvel ezelőtt lezárták az ivóvízminőség-javító programokat. De lesz-e következménye?
Találatok: [4]  Oldalak:   1