language

Kulcsszavak:

2014-2020-as uniós ciklus highlight_off
rendezvényszervezés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Évekkel ezelőtt tárta fel az „adventi képzések” ügyét Hadházy, de még mindig csak nyomoznak a hatóságok

A képviselő szerint a 2015-ös ügyben tíz év után lehet csak elsőfokú ítélet.

Tizenötször több uniós pénz jutott Knézy haknijára, mint a gyerektábor felügyelőinek Makón

Kis híján 500 millió forintos uniós támogatást nyert Makó értékközvetítésre. Az eddig kifizetett számlákból kiderül: a Sportágválasztó Börzén 126 ezer forintot költöttek az MTVA-s Knézy Jenő 4 órás műsorvezetésére, röpködtek a milliók a falunapokra, tanulmánykészítőknek. Éppen csak azokkal volt szűkmarkú a város, akik rászorultak volna a segítségre.

Soma, Tvrtko és Csernus előadásaira ment el a szegények felzárkóztatására igényelt EU-s pénz Pásztón

Még febuárban derült ki, hogy 200 millió forintos EU-s támogatást nyert el Rétvári Bence KDNP-s országgyűlési képviselő unokatestvérének egyesülete Pásztón, egy olyan projektre, amelynek a kiírás szerint „a nők munkaerőpiaci helyzetének, illetve a család és a munka összeegyeztethetőségének javítását” kellett volna elősegítenie. Így Huczekné Rétvári Mónika szervezhetett e célból a nemrégen fideszessé változott Pásztón programokat, sőt képzéseket is.

Bujkálnak az EFOP-projekt nyertesei, csak a kormánybarát egyházak válaszoltak

11:2 – ez az arány a válaszadásra, ha az EFOP transznacionális együttműködés nyerteseitől kérjük szerződéseik listáját. Az uniós projektre már korábban gyanakodott Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. Mi most azt tapasztaltuk, nem alaptalanul.

11 milliárd forintot készül elkonferenciázni az EMMI cége

Az uniós pályázatokhoz kapcsolódó konferenciákra szórnak el 11 milliárd forintot a nyolc boldog nyertes között.

Elbukott Gávavencsellő polgármestere, aki 135 milliós uniós támogatást fordított léleksimogató beszélgetésekre

Berecz János, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a vasárnapi időközi polgármester-választást a Szabolcs megyei Gávavencsellőn, ahol a pénzügyi botrányokba keveredett, eddigi független polgármestert, Vojtó Mihálynét sikerült legyőznie.

147 milliót nyert lélekemelésre a felcsúti biztos testvére

Na, most akkor rázódjunk vissza a való életbe, és nézzük meg Tessely Karolina esetét. Tessely Karolina annak a Tessely Zoltán fideszes politikusnak a testvére, akit Orbán Viktor Felcsút környékének fellendítésével bízott meg. Tessely Karolina orvos végzettségű, pszichoterapeutaként dolgozik, ő viszi alapító elnökként a Habitus Alapítványt. Ez nem egy óriási szervezet, a legutóbbi beszámolójuk szerint tavaly 1,2 milliós bevételük volt, 1 százalékos felajánlásból pedig összesen egy embertől 11 254 forinthoz jutottak a NAV adatbázisa szerint.

Vajna Timea barátnőjének is jut az óvónőképzésre szánt uniós pénzből

Vajna Timea barátnőjéhez is folyik pénz a társadalmi integrációra szánt uniós milliárdokból. Hadházy Ákos, az LMP társelnöke szokásos heti korrupcióinfóján elmondta: a tényleges célra, azaz hátrányos helyzetű településeken dolgozó óvónők képzésére 67 millió forint, kommunikációra 203 millió jut.

115 millió uniós forintot költhet az NVSZ korrupcióellenes oktatómunkára

Néhány hónappal ezelőtt még elbukni látszott a Nemzeti Védelmi Szolgálat azon terve, hogy fejtágításokat tartson szakemberek számára, most azonban, még ha mintegy negyvenmillió forinttal olcsóbban is, de megtörténhet a kapacitásfejlesztés a korrupcióellenes küzdelemben a nagyobb felderítés és megelőzés érdekében.
Találatok: [9]  Oldalak:   1