language

Kulcsszavak:

2014-2020-as uniós ciklus highlight_off

Helyek:

Szekszárd highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Ismét milliárdos forgalmat bonyolított a szekszárdi fideszes politikus cége

A Bafami Kft. 1,1 milliárd forintos árbevételt ért el tavaly, ami növekedést jelent a 2020-as 1 milliárdhoz képest. A cég tulajdonosa a SÁRRÉT Sertéstenyésztő Zrt., amely az azonos lakcímen élő szekszárdi Horváth István és a szintén szekszárdi Horváth Orsolya érdekeltsége. Horváth Istvánt pedig nem kell bemutatni a szekszárdiaknak: a térségben ötödik alkalommal választották meg országgyűlési képviselőnek.

Közel 5 milliárd forint támogatást kapott a pincészet, ahol Lázár János ünnepelt

Először Szijjártó Péter külügyminiszter, most pedig Lázár János parlamenti képviselő irányította rá a figyelmet a szekszárdi Bodri Pincészetre, amelynek egyik végső résztulajdonosa Dunai György Sándor, Magyarország 44. leggazdagabb embere. Kíváncsiak lettünk a híres borászatra, ezért megnéztük, mennyire megy jól az üzlet. Kiderült, hogy csak a Bodri Pincészet Kft. 4,9 milliárd forint állami és uniós támogatást kapott az elmúlt 10 évben.

Takarítógyakornokok képzésére kaptak 135 milliót egy szekszárdi fideszes családi cégei

Az uniós támogatásokból származó milliók kreatív felhasználásának komoly hagyományai alakultak ki Magyarországon, de mindig akadnak olyanok, akik az erős mezőnyben is tudnak meglepetést okozni.

Az elsötétített ország – Az Elios-ügy és az önkormányzatok felelőssége

Alig volt olyan ellenzéki önkormányzati képviselő, aki időben tudhatta, hogy a városa Tiborcz Istvánékkal akar közvilágítást fejleszteni. A képviselő-testületek többsége nem szavazhatott arról, hogy kivel szerződjön a település, ők csak az eredményhirdetés után szembesültek az Elios győzelmével. Vagy még akkor sem.

Tiborczék LED-es bizniszeiről kérdezték az államtitkárt, ami ezután jött, az egészen földöntúli

Hétfőn és kedden is téma volt az Országgyűlésben az Elios és Tiborcz István ügye. Egészen konkrét kérdéseket kaptak a kormánypárti politikusok, de az érdemi válaszok elmaradtak.
Találatok: [5]  Oldalak:   1