language

Kulcsszavak:

2021-2027-es uniós ciklus highlight_off
egészségügy highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

A 820 milliós füredi „kutatóközponthoz” kellett még egy röntgenosztály, őrző-védő cég nyert rá uniós pénzt

Ahogyan arról mi is írtunk, három építőipari cég 820 millió forintot kapott infarktuson átesett betegek rehabilitációjának kutatására Balatonfüreden EU-forrásokból. Azonban az abból felépült luxuslakások és magánklinika felfuttatásához kellett egy komplett röntgenosztály is, amelynek kialakítására egy őrzéssel-védéssel és takarítással foglalkozó cég kapott kereken 30 millió forint uniós támogatást – vette észre a füredi épületen utólag egy kisebb „köszönőtáblán” Hadházy Ákos.

820 millió forintot kaptak az EU-tól infarktuson átesett betegek rehabilitációját kutató központra

Egy különösen abszurd módon megvalósított uniós projektet tárhatott fel Hadházy Ákos, aki ezúttal egy infarktuson átesett betegek rehabilitációját „kutató” központ néven felépített 16 lakásos társasházra bukkant Balatonfüreden.

Tíz milliárddal drágábban újíthatják fel a Heim Pál gyermekkórházat Mészárosék

Két rutinos pályázó nyerte a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet felújítására kiírt tendert. A közbeszerzésen ezúttal közösen induló cégek már jól ismertek a piacon: a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó ZÁÉV és a Szeivolt-család Épkar Zrt.-je lett a befutó. Még úgy is ők nyertek, hogy a becsült összegnél 10 milliárd forinttal drágábban vállalták a munkát.
Találatok: [3]  Oldalak:   1