language

Kulcsszavak:

2021-2027-es uniós ciklus highlight_off

Intézmények:

West Hungária Bau (WHB) Építő Kft. highlight_off

West Hungária Bau (WHB) Építő Kft.

A West Hungária Bau (WHB) Kft. 1991-ben alapított építőipari vállalat. Műemlékek felújításától kezdve az ipari, kereskedelmi és logisztikai létesítmények át a sport-, oktatási-, és egészségügyi létesítmények építési munkáival foglalkoznak. A 2010-es évek óta nagy volumenben nyernek állami beruházásokat. 80 százalékos tulajdonosa Paár Attila vállalkozó.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2]  Oldalak:   1

47 milliárd forintért bővítheti az Állatorvosi Egyetemet a kormányközeli WHB

Jó napja volt pénteken a kormányközeli West Hungaria Bau Kft.-nek: egy nettó 5,2 milliárdos és egy nettó 42,5 milliárdos beruházás elvégzésével bízták meg. A szerződés azonban egyelőre feltételes, így ha 180 napon belül nem teljesülnek a feltételek, akkor automatikusan meg is szűnik. Ennek ellenére az Állatorvostudományi Egyetem már korábban bejelentette, hogy a beruházás hamarosan megkezdődik.

Szeszfőzdére, budira és a mari házra is jut a közpénzmilliárdokból

Három lépésben újul meg a Göcseji Falumúzeum, az állam eddig nettó 3 milliárd forintot áldozott a fejlesztésekre. A kivitelezésre a már jól ismert kormányközeli cégek jelentkeztek. A Mészáros-féle ZÁÉV az első körben alvállalkozóként, a másodikban fővállalkozóként nyert, és bevonta a munkába a Magyar Építő Zrt.-t. Annak egyik tulajdonosa, az Épkar Zrt. így hiába maradt alul kétszer is, közvetve mégis profitálhat a beruházásokból. A Szabadics Zrt. sem panaszkodhat: ők a Dunántúli Magasépítő Kft.-vel közösen vehetik ki részüket a munkálatokból. Utóbbi több szálon is kapcsolódik a ZÁÉV-hez.
Találatok: [2]  Oldalak:   1