language

Helyek:

Baranya megye highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [666]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Most 42 milliós sikkasztás miatt emeltek vádat Siklósnagyfalu volt polgármestere ellen

„Az egyik helyi rendőrtiszt igazi csínytevőnek, »minden hájjal megkent ügyeskedőnek« nevezte” – írta a Magyar Narancs még 2006 őszén Kosztics Józsefről, Siklósnagyfalu akkori polgármesteréről. Koszticsot akkor épp körözte a rendőrség, később le is kellett mondania a polgármesterségről, mert nem kezdte meg a 14 hónapos, lopásért és okirat-hamisításért kapott büntetését.

Pécsi buszper: az ügyészség hatályon kívül helyezné a felmentő ítéletet

Az elsőfokú ítélet hatályon kívül helyezését indítványozza a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség a pécsi buszbeszerzéssel kapcsolatos büntetőügyben.

Szellemhotel: 20 milliót sikerült behajtani az elherdált 782 milliós uniós támogatásból

Két szabálytalansági eljárást is indított az állam a be nem fejezett villánykövesdi Medihotellel kapcsolatban: az egyiket négy nap alatt lezárta, a másikat pedig véletlenül éppen akkor folytatta le, amikor Hadházy Ákos a helyszínen járt. A befuccsolt projekt 782 millió forintos uniós támogatást nyelt el, amelyből eddig 20 milliót sikerült visszaszereznie a kormánynak. Mindez a parlamenti képviselő közadatigénylésére adott válaszokból derült ki.

Gazdasági csalás miatt emeltek vádat Pécsvárad polgármestere ellen

Jelentős vagyoni hátrányt okozó gazdasági csalás miatt emeltek vádat Pécsvárad polgármestere ellen, amiért az önkormányzat által elnyert pályázati összegből fiktív számlákkal saját magának szerzett meg egy részt – közölte a Baranya Vármegyei Főügyészség, írja az MTI. A csalás irányítója Zádori János, Pécsvárad 2014 óta hivatalban lévő független polgármestere volt – erősítette meg az információt Kutas Tamás főügyészségi szóvivő.

Újabb vádemelés a pécsváradi polgármester ellen

A Pécsi Járási Ügyészség gazdasági csalás bűntette miatt emelt vádat a pécsváradi polgármester ellen, aki az önkormányzat által elnyert pályázati összegből fiktív számlákkal saját magának szerzett meg egy részt, áll az ügyészség közleményében.

Nem világos, honnan ömlöttek a százmilliók Bánki Erik földvásárlásaira

ánki Erik és húszéves fia százmillió forintos nagyságrendben kezdett földeket felvásárolni Baranyában. A papíron kizárólag őstermelői és parlamenti képviselői jövedelméből élő Bánki Eriknél azonban nem egyértelmű, honnan lehetett erre legálisan pénze. A Fidesz-frakció szerint újabb ismeretlen bankhitelből; csakhogy a képviselőnek már eddig is volt félmilliárd forint banki tartozása.

Egy éve kellett volna átadni a közpénzes pogányi hotelt, de tönkrement a kivitelező

Felszámolási eljárás indult a Fidesz-közelinek tartott B Build & Trade Kft. ellen. A cég több közpénzes beruházásban volt érdekelt, amelyek elakadtak a kft. likviditási gondjai miatt. Az egyik a Pogányban épülő 4 csillag superior besorolású Relax Hotel, amelyre 3,9 milliárd forint támogatást adott az állam, és amelyet már tavaly át kellett volna adni. Információink szerint az alvállalkozók jelentős része nem lett kifizetve, ők csak a felszámolási eljárás során juthatnak esetleg pénzhez.

Agrárcégeket vett a hazai közétkeztetés egyik királya

További agrárcégekbe fektetett be az egyik legnagyobb gyermekétkeztetési cég, a Hungast tulajdonosa, György Tamás.

Tízmilliárdok folytak az egyik leggazdagabb magyartól Orbán Viktor családja felé

Tiborcz István teljes vagyonához mérten is hatalmas összeg az a 27 milliárd forint, amely 2019 és 2022 egy rejtélyes forrásból érkezett cégbirodalmába. A pénz eredetéről egy céges dokumentumban megbúvó táblázat árulkodik.
Találatok: [666]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>