language

Helyek:

Fejér megye highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [709]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

A kormány sem tudja, mekkora környezeti károkat okoznak az akkugyárak, de azért rendületlenül épít

Bár az Európai Bizottság is vizsgálja a CATL debreceni akkugyárának hatását a vízbázisra, a magyar kormány keresztülviszi akaratát a következmények alapos felmérése nélkül.

Megnyílt a kormánybiztos négycsillagos hotele

Augusztus 1-jén megnyílt Etyek első négycsillagos szállodája, ami nem másé, mint Rókusfalvy Pálé, a bormarketingért felelős kormánybiztosé.

A Nagy Akkubotránytérkép – összegyűjtöttük a gyárak környezetszennyezéseit, baleseteit és szabályszegéseit

Rosszullétek, tűz, robbanás, habzó csatornák, halálos kimenetelű munkahelyi balesetek – az elmúlt másfél évben több alkalommal hallhattunk hasonló híreket az épülő és a már működő akkugyárakról. A beruházások bírálói és az érintett helyiek ezekre is hivatkozva tiltakoznak folyamatosan a beruházások ellen, a kormánypárti politikusok viszont azzal érvelnek, a gyárak a legszigorúbb előírások szerint működnek. Hogy lehetne megelőzni a baleseteket és a súlyos megbetegedéseket? Összefoglalónkban ezen kérdések megválaszolása mellett térképen mutatjuk meg, hol történtek (nyilvánosságra került) balesetek, illetve azt is, hol vannak már, és hol lehetnek még akkugyárak az országban.

Vármegyéből hűbérbirtok: már hivatalos statisztikákat torzít el a NER

Amióta Orbán Viktor és Simicska Lajos összeveszett, Bács-Kiskunban és Fejérben is szárnyal az építőipar. Épp ez a két vármegye Mészáros Lőrinc és Szíjj László birodalmának központja.

Orbáni családpolitika: új bányacéget gründolt a kormányfő édesapja az unokájával és egy győri ügyvéddel

Új bányacége van az Orbán családnak: DG Kőbánya Projekt Kft a neve. A többségi tulajdonos még Orbán Viktor édesapja, de a harmadik generáció, Orbán Dávid és egy ismeretlen győri ügyvéd is részt kapott az üzletben.

Mészáros Lőrinc hároméves unokája is földtulajdonos lett Alcsút-Hatvanpusztán

Nemrég írtunk arról, hogyan bővült a miniszterelnök édesapjának alcsút-hatvanpusztai birtoka. A hatalmas ingatlant körülvevő területek jelentős része évek óta Mészáros Lőrinc és családja kezében van. A földhivatali adatok szerint már nemcsak az egykori felcsúti polgármester és gyermekei tulajdonolnak itt földeket, hanem a legfiatalabb Mészáros-generáció is a földbirtokosok közé lépett Alcsút-Hatvanpusztán.

Már túl van az egymilliárd forinton Rákay Philip rácalmási ingatlanüzlete

Úgy fest, Rákay Philip annál is nagyobb ingatlanterületet szerzett Rácalmás külterületén, mint amiről tavaly nyilatkozott lapunknak. Akkor egy cégalapítás kapcsán kérdeztük, és annyit mondott, hogy 42 hektárról van szó.
Találatok: [709]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>