language

Intézmények:

Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [757]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Hol van a fideszes képviselő, miközben 411 milliót akar visszafizettetni a kistérséggel a Miniszterelnökség?

Ennyit követel vissza a Dél-békési Többcélú Kistérségi Társulástól a tárca egy szerintük meg nem valósult EU-s projekt miatt. A nehéz helyzetbe került polgármesterek a múlt pénteken ültek össze, de Erdős Norbert, a térség képviselője nem volt ott a megbeszélésen.

Újabb százmilliós állami támogatás nyomai vezetnek az elmúlt évek legnagyobb számlagyárába

A külügyminisztérium 288 millió forint vissza nem térítendő támogatása az elmúlt évek egyik legnagyobb számlagyárában landolt.

A létéért küzd Iványi Gábor egyháza, már a dolgozókat sem tudja kifizetni

Ebben a hónapban eddig 75 ezer forintot kaptak a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség alkalmazottai. Pedig sokan alig élnek jobb körülmények között, mint azok, akiket ellátnak. Iványi Gábor az Euronewsnak azt mondta, Magyarországon diktatúra van.

Gazdasági épületből luxusvilla: így vásárol földeket és építkezik a 4iG-vezér Siófok-Törekiben

A Tihanyra panorámás Siófok-Törekiben lévő Jódi-hegy civiljeinek elege van a NER-elit nyomulásából, de legfőképpen abból, hogy mezőgazdasági területen sorra épültek, épülnek, épülnének a gazdasági épületnek álcázott luxusvillák, tűzivíztározónak becézett úszómedencék. Elkezdték gyűjteni a dokumentumokat, bizonyítékokat és adatokat, és eljárásokat indítanának.

Lépett a kerület, mert nagy múltú budai sportpályát érinthet az állami ingatlanok eladási hulláma

A II. kerületi MSZP-s polgármester a sajtóban megjelent hírek után úgy döntött, hogy helyi védelem alá helyezi a pasaréti Pénzügyőr sportpályát. A kerületi Fidesz-frakció vezetője, aki nemrég lett a Pénzügyőr Sportegyesület elnöke, tagadta az eladásról szóló híreket, közölte, hogy megmarad a sportpálya.

Pénzmosás gyanúja miatt is nyomozás indulhat Karácsony Gergelyék 500 milliója után

Hollik István a legfőbb ügyésznek küldött kérdést a főpolgármester és a 99 Mozgalom által pénzadományokból finanszírozott kampányköltésekről.

Gigabírság, titkosszolgálati jelentések, plakátpropaganda – padlóra kerülhetnek az ellenzéki pártok

Koncepciós perekből ismert elemekkel átszőtt titkosszolgálati és ÁSZ-jelentéssel próbálja igazolni az államigazgatás az orbáni propaganda állítását: hatalomra kerülve az ellenzék külföldi érdeket szolgálna.

130 millió forintot tartott vissza az állam Iványi Gáboréktól

„A NAV által engedélyezett halasztás ellenére ma újabb 130 millió forintot tartott vissza a magyar állam az intézményeink működtetése után járó normatívákból, így jelenleg nem tudunk teljes fizetést biztosítani a több mint ezer munkatársunknak."
Találatok: [757]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>