language

Lapok:

444

Az online lapot 2013. április 29-én alapította Uj Péter, az index.hu egykori főszerkesztője több volt munkatársával együtt. Uj jelenleg is a portál főszerkesztője.  A 444 tulajdonosa és kiadója a Magyar Jeti Zrt., amelynek Kardos Gábor a vezérigazgatója, operatív vezetője Fenyő Balázs István. A 444 liberális, erőteljesen kormánykritikus internetes portálként definiálja önmagát, sokszor humoros és önirónikus tartalmakkal. 2014-ben az Open Society Foundation-től 10 millió forintos támogatást nyertek el, amiből 14! nevű választásfigyelő mobilos alkalmazást fejlesztették. 2017 óta adományokkal is lehet munkájukat segíteni. 

Támogasd a sajtóadatbázis fenntartását rendszeres adományoddal,

hogy a korrupciós ügyek ne tűnjenek el a süllyesztőben!

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2197]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Nagyértékű XII. kerületi ingatlant játszott át a kormány a református egyháznak

A Református Egyháznak adott az állam egy közel huszonötezer négyzetméteres területet a főváros XII. kerületében, egyúttal módosítva a terület építési szabályzatait is, írja a Kétfarkú Kutya Párt kerületi alszervezete. Kocsis Máté és Gulyás Gergely egy tavaly februári salátatörvényben vitte át az országgyűlésen, hogy az érintett területet átadják az egyháznak „hitéleti, oktatási, felsőoktatási célok elősegítése” címen.

Kötelezettségszegési eljárást indít az EU a Mészároséknak adott autópálya-koncessziók miatt

Az Európai Bizottság három ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen. A kormány 2022-ben adta 35 évre Mészáros Lőrinc és Szíjj László cégének az állami gyorsforgalmi utak meghatározó részének üzemeltetési jogát, amivel akár 700 milliárd forintot is kereshetnek.

Jó hangulatú ellenzéki kampány Ajkán: okirathamisítás miatt feljelentette a Momentum az MSZP-t és inkább külön indul

A politikai kavaráson túlmenően köztörvényes bűncselekménnyel vádolja a Momentum az ajkai MSZP-t, ezért a liberális párt büntetőfeljelentést tett okirathamisítás miatt és külön indul a választásokon.

Úgy tűnik, mintha a zuglói önkormányzat fizetné Horváth Csaba kampányhirdetéseit, pedig nem

Több olvasónk jelezte, hogy valami nem stimmel Horváth Csaba facebookos hirdetései körül.

Továbbra is kaphat fizetést a külügytől Menczer Tamás

Bár Menczer Tamás már nem külügyi államtitkár, amióta kinevezték a Fidesz új kommunikációs igazgatójának, mindenki megnyugodhat, továbbra is kap majd fizetést a külügytől. Mert ahogy a hvg.hu is írja, a csütörtök esti Hivatalos Értesítőben megjelent, hogy volt főnöke, Szijjártó Péter külügyminiszter a magyar–német társadalmi kapcsolatok fejlesztéséért felelős miniszteri biztossá nevezte ki. Ezért havi bruttó kétmilliót kaphat.

Bűnöző is lehet polgármester, de már nem maradhat a helyén olyan könnyen, mint korábban

Nemrég Pál-Árgyelán Elvira, a Békés megyei Pusztaottlaka fideszes polgármestere úgy döntött, mégsem indul a polgármesteri címért, így az egyetlen jelölt a település egykori polgármestere, a költségvetési csalással vádolt korábbi fideszes országgyűlési képviselő, Simonka György lehet – írta meg a 24. Nem példa nélküli az eset.
Találatok: [2197]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>