Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

A38 Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Nem érdekli a politikusokat a szakterületed? Vedd fel a gyereküket gyakornoknak!

A magyar urambátyám világ eddig is ismert, de ritkán megvilágított szegletébe engedett bepillantást az A38 állóhajó vezetője. Bognár Attila a Music Hungary nevú éves magyar zeneipari konferencia egyik felszólalója volt, és a Dalszerzo.hu beszámolója szerint többek közt azt mondta, hogy „a könnyűzene iránt láthatóan nem túlzottan érdeklődő politikusokat is meg lehet fogni, hiszen mindenkinek van gyereke ... sokszor megtörtént, hogy a Hajóra felvették gyakornoknak egy-egy fontos ember gyerekét, és az addig megközelíthetetlen politikussal hirtelen lehetett beszélgetni.”

Húszmilliós kormányzati támogatás az A38-nak

A kormány a rendkívüli kormányzati intézkedések előirányzat terhére 20 millió forint támogatást biztosít a fővárosi A38 hajó működtetői számára koncertek megvalósításához, illetve a kiemelkedő produkciókat megörökítő video- és hangfelvételek készítéséhez.

Fideszes révben az A38 Hajó

Nemrég Patonai Péter, az állami Magyar Fejlesztési Bank (MFB) előző Fidesz-kormány alatti vezére, az új Orbán-éra államközeli megbízásainak egyik kedvezményezettje megvette az A38Hajó – derül ki a cégbírósági adatokból.
Találatok: [4]  Oldalak:   1