Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Acél XXI. Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Színjáték volt a Dunaferr vagyonkezelésére kiírt pályázat

A hatályos jogszabályokkal ellentétes volt a Dunaferr vagyonkezelésére 1996-ban kiírt pályázat - áll a Miniszterelnöki Hivatal internetes honlapján olvasható jelentésben.

A KEHI nyomozást követel Dunaferr-ügyben

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) panasszal fordult a rendőrséghez, mert megszüntették a nyomozást a Dunaferr Rt. vagyonkezelői szerződése ügyében. A KEHI elnöke szerint a rendőrség nem vette figyelembe, hogy olyan emberek lehettek a cég vagyonkezelői, akik összeférhetetlenség miatt a törvény szerint nem juthattak volna ilyen pozícióba.

Az ÁPV Rt. és a Dunaferr vezetőit hallgatná meg a Fidesz

Várhatóan az ÁPV Rt. és a Dunaferr vezetőit is meghallgatja majd az a parlamenti bizottság, amelynek megalakítását a Fidesz-frakció az Országgyűlés múlt heti rendkívüli ülését követően javasolta. Az ülésen leszavazták az ellenzék bizottságok felállításáról szóló javaslatait, majd a Fidesz bejelentette, hogy ők is akarnak vizsgálódni a Dunaferr ügyében, csak más szemszögből.

A kormány-Dunaferr-meccs hajrája: Ideghengermű

A miniszterelnök dunaújvárosi látogatását, majd a valamivel később született, november végi kormánydöntést követően kapott parancsot az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő (ÁPV) Rt. a felmondás megfogalmazására és elküldésére.

Kényszerű búcsú a sikerdíjtól?

Folytatódik a Dunaferr Rt. körüli huzavona: az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő (ÁPV) Rt. a kormány határozata nyomán kezdeményezi a társaság vezetőiből alakult Acél XXI. Kft.-vel még 1996-ban kötött vagyonkezelési szerződés módosítását, vagy felmondását

Vitatott Dunaferr-sikerdíj

Eddig több mint 400 millió forintot fizetett ki az ÁPV Rt. és a Kincstári Vagyoni Igazgatóság a Dunaferr vagyonkezelőjének, az Acél XXI. Kft.-nek - tudtuk meg az ÁPV Rt.-ben. Az állami szuperholding egyébként több mint két éve visszatartja a szerződésben foglalt sikerdíjelőlegeket. A miniszterelnök a vagyonkezelői szerződés módosítását, esetleg megszüntetését szorgalmazza.
Találatok: [8]  Oldalak:   1