language

Kulcsszavak:

adatgyűjtés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [278]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Bekavartak a 4iG-nek, egyelőre nem lakhat jól a NER-kisgömböc

A HVG információi szerint a titkosszolgálatok és több minisztérium vétója eredményezte, hogy az állami távközlési hálózatokat is üzemeltető MVM Net egyelőre nem került magánkézbe. A végső vevő a 4iG informatikai cég lenne.

ALÁÍRÁSGYŰJTÉS ABSZURDISZTÁNBAN. LELEPLEZTÜK, MIT CSINÁL A FIDESZ ÉS GATTYÁN AZ ALÁÍRÁSOKKAL.

Détári Lajos aláírásokat akar cserélni. Kihangosított telefonon hallgatja végig a Választási Iroda, hogy a Megoldás Mozgalom szolnoki jelöltje ugyanezt akarja. Ajánlgatják nekünk a Liberális Párt 2014-ben gyűjtött ajánlásait. A Fidesz meg aláírásokat akar nekünk hozni, részben halottakét.

MKKP: hamis ajánlásokkal akarták segíteni a pártot a Fidesz és Gattyán aktivistái

Maffiaszerű módszerekkel akarták csőbe húzni a kutyapártos jelölteket. Közokirat-hamisítás miatt feljelentést tesznek.

Halottak nevei is szerepeltek kamupártok ajánlóívein

Újabb jelölő szervezetek gyűjtötték össze a szükséges 500 támogatói aláírást Jász-Nagykun-Szolnok megye 1-es számú országgyűlési egyéni választókerületében. Úgy tűnik viszont, halottak is aláírtak néhány pártnak. A szolnoki választási bizottság büntető feljelentést kezdeményez.

Gődény György hatszáz ajánlását dobták vissza, erről panaszkodik egy embere egy hangfelvételen

A Gődény György vezette Normális Élet Pártja pedig a kamupártokat vezető képzeletbeli ranglista alján van, hiszen - mint egy hangfelvételből kiderült -, még a pártelnöknek, a járványtagadó és covid-oltásellenes Gődénynek sem sikerült ötszáz érvényes aláírást begyűjtenie.

A Kúriáig megy az ellenzék egy fideszes képviselő választási törvénysértése miatt

A Nemzeti Választási Bizottság elutasító határozata miatt a Kúriához fordulnak, mert nincs olyan jogszabály, amely szerint minden tény és bizonyíték ellenére a törvénysértést elkövető fideszes képviselőnek lehet csak igazat adni.
Találatok: [278]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>