Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Admiral Tours Kft. highlight_off
Találatok: [9]  Oldalak:   1

A korrupció árnyékában

Egy, a Magyar Nemzet birtokába került szerződésből az derül ki, hogy a volt budapesti rendőrfőkapitány májusban saját üzlettársával kötött megállapodást. A korrupciógyanús szerződések miatt jelenleg is fegyelmi eljárás folyik Gergényi ellen, de azt egyelőre nem tudni, az új információk birtokában indul-e büntetőeljárás.

A prefektus és az Admiral - Gergényi üzlettársa másfél milliót kapott

Három Gergényi-szerződést vizsgál az ORFK a hvg.hu értesülései szerint, pontosabban kettőt, mert az utolsót már nem írták alá. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azzal a tunéziai férfival, Ben Hadj Soulimane Mondherrel szerződött, aki Gergényi Péter főkapitány üzlettársa az Admiral Tours utazási irodában.

Admiral Tours – Mi van a Gergényi-dossziéban?

A Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitány ellen elindított fegyelmi vizsgálatban szerepe lehetett annak a megbízási szerződésnek, amelyet a BRFK kötött a Gergényi-Pintér-Mondher közös tulajdonban lévő Admiral Tours utazási iroda arab társtulajdonosával.

Mikor kötött szerződést „üzlettársával” Gergényi Péter tábornok?

Fegyelmi eljárás indult Gergényi Péter vezérőrnagy ellen. Szombaton az RTL Klub Híradója bemutatott egy megbízási szerződést, amelyet Gergényi egy jelenlegi üzlettársával írt alá tolmácsolásról és utazások szervezéséről.
Találatok: [9]  Oldalak:   1