language

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1060]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Két OTP-cég rozsdaövezeti ingatlanfejlesztése: óvodaépítés és galérianyitás

Tiborcz István is érdekelt lehet az áfakedvezménnyel támogatott projektekben.

Schadlék lebukása után is furcsa ingatlanügyletekbe bonyolódik a végrehajtói kar

A lóvasút indóház ikonikus épületét egy olyan cégnek adták el, amely ellen január óta adóvégrehajtás folyik. Közben akár évtizedekig húzódó történetek lesznek látszólag egyszerű végrehajtói ügyekből, még akkor is, ha az érintettek jóhiszeműek.

Iványiék a hétfői NAV-razziáról: a választási kampány időszakára időzített eljárás politikai üzenet

Közleményt adott ki az Oltalom Karitatív Egyesület a hétfői NAV razziáról. Úgy tudni, 30 zsákba gyűjtötték irataikat és számítógépeiket. "Amennyiben a magyar állam a jogosult követelésünknek eleget tesz, azonnal rendezzük a mi mostani kintlévőségeinket is."

A kormányzati „tájékoztató” nem maradhatott gyurcsányozás és fideszes kampányszlogen nélkül

Levélben tájékoztatja a gyereket nevelő magánszemélyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az szja-visszatérítésről, mostanában kezdték el kipostázni ezeket az érintetteknek. Akik meglepve tapasztalják, hogy nem sima tájékoztatásról, sokkal inkább kampányhangulatú üzenetről van szó, amely Orbán Viktor szignójával van ellátva.

700 millióba kerül Orbán levele az adó-visszatérítésről és a 13. havi nyugdíjról

Két tájékoztató levelet küldött a kormányfő, az egyiket a NAV-on, a másikat az Államkincstáron keresztül, de ennek ára van.

Mi van a pénzeszsákban? Öt politikus üzletei a vagyonnyilatkozati szezonban

Nagyítónk alatt Lázár János arisztokrata üzletfelei, Rogán Antal aranybányája, Bánki Erik nem bevallott cége, Ungár Péter vadászati befektetése és Tóth Csaba Tigris-1993 Kft-je.

Hétszázmillió forintnyi adót spóroltak meg a számlagyárral, de aztán lebuktak

Fiktív számlákkal több mint 700 millió forintos kárt okozott a költségvetésnek egy dunántúli bűnszervezet, amelyet a NAV 2018-ban számolt fel – írja az MTI. A NAV nyomozói IT-szakemberek, revizorok és járőrök támogatásával 56 helyszínen tartottak házkutatásokat és lefoglalásokat három évvel ezelőtt. A nyomozás során 25 számlakiállító és több mint 40 számlabefogadó társaságot sikerült azonosítani.

Gattyán Györgynek 60 milliárd oka lehet kormányközeli üzleteket kötni

Az adóhivatal által évek óta szorongatott Gattyán Györgynek több kormányközeli üzlete is van, az ellenzék viszont távolságtartó a szexbizniszben meggazdagodott milliárdossal. Ebből nem olyannak tűnik, mint aki valóban függetlenként tűzte politikai zászlajára a digitalizációt.
Találatok: [1060]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>