language

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1172]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Kurier-jelentés: Osztrák cégek ellen is megy a kiszorítósdi Magyarországon

A kárvallottak szerint az Orbán-kormány mindent módszeresen csinál, semmit sem bíz a véletlenre. Az osztrák Európa-miniszter szerint az önkény egészen nagy holdingokat is sújt.

7 milliárdot termelt a gödi különleges gazdasági övezet, ebből a város 2 milliárdot kapott vissza

A hivatalos adatok jól szemléltetik, mekkora veszteség érte az agglomerációs települést: a Samsung SDI adóbevételeinek kevesebb, mint harmada folyt be 2023-ban.

Sajátos módszerekkel söpri ki a kormány a naperőműpiacról a neki nem tetsző külföldieket

A szuverenitás jegyében a kormány immár állami elővásárlási joggal is korlátozza a hazai naperőművek eladását, de az extraprofitadó is riasztja a külföldi befektetőket. Így a napelemparkok csak a kivételezettek számára csábító beruházások, mindenki más legfeljebb hőgutát kaphat a jelenlegi megtérülési számok láttán.

"A jól ismert fideszes hűbéri rendszer újabb kiteljesedése"

Azzal, hogy a kormány különleges gazdasági övezeteket hozott létre Göd és Dunaújváros térségében, az eredetileg ellenzéki vezetésű önkormányzatok milliárdoktól esnek el, az oda telepített akkumulátorgyárak adóbefizetéseiből elsősorban a környező Fidesz-barát települések és a párthoz köthető különböző szerveződések profitálnak.

Óvszerekkel és édességgel csaltak el több mint egymilliárd forintnyi adót, vádat emeltek a négy férfi ellen

Vádat emelt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség négy férfival szemben, akik 1,2 milliárd forint áfát csaltak el – közölte a főügyészség. Letöltendő börtönt, pénzbüntetést és vagyonelkobzást kértek rájuk, valamint indítványozták azt is, hogy a bíróság tiltsa el a férfiakat gazdasági társaság vezető tisztségviselői tevékenységének gyakorlásától. Az ügyben a Szolnoki Törvényszék fog dönteni.

Nem akármekkora bajban a szolnoki költségvetés – csak a Volánbusznak milliárdokkal tartoznak

Négy és fél milliárdos hiány a költségvetésben, ez jellemzi most Szolnok gazdálkodását. A városi ellenzék a tömegközlekedés összeomlásától és a működésképtelenségtől félti a megyeszékhelyet, a fideszes városvezetés cáfol. Mindeközben jól látható, mi a következménye a kormányzati megszorításoknak, adóelvonásoknak.

Miről tudott az agrárminiszter? Hadházy Ákos Svájcban keresi a milliárdos hűtlen kezelési ügy kulcsát

Az egykori helyettes agrárállamtitkár közreműködésével elsíbolt milliárdok egy része Nobilis Kristóf panamai cégéhez került – robbantott a vádhatóság a büntetőper egyik tárgyalásán. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerint az alapügyről a miniszter is tudhatott.

A vendégmunkásokat elrejtené a kormány, a gazdag "migránsok" a NER-potentátok vagyonát hizlalnák

Miközben a kormány „migránsgettók” rémével hergel, vendégmunkásgettók felállítására kötelezné a külföldieket dolgoztató beruházókat. A tehetős külföldiek viszont szabadon járkálhatnak, ha beszállnak a miniszterelnöki vő valamelyik ingatlanalapjába.

Az Államkincstár megmagyarázta, miért volt jogos, hogy milliárdokat inkasszóztak a fővárostól

A Fővárosi Önkormányzatnak járó jogvédelmet biztosító ideiglenes intézkedés még októberben megszűnt. Karácsony Gergely eközben lemondásra szólította fel Varga Mihály pénzügyminisztert.
Találatok: [1172]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>