language

Kulcsszavak:

adócsalás - költségvetési csalás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2968]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Így úszhatta meg Gattyán György: a húszmilliárdos adócsalás, amit eltussoltattak NAV-val

A NAV volt nyomozó őrnagya, Tiszolczi Lajos végignézte, hogy a munkahelyét és a munkáját tönkreteszi a legmagasabb szintű politikai beavatkozás. Mindezt egy olyan történet fordulatai mentén mesélte el a Partizánnak, melynek néhány részlete eddig is ismert volt, csak épp az érintetteken kívül senki nem tudta, hogy összefüggnek. Pláne, hogy egy ennyire sötét ügy áll a háttérben.

Csalással vádolják, de így is megnyerte a polgármester-választást az újszentiváni Putnik Lázár

Megnyerte a polgármester-választást a kétszázmilliós nagyságrendű csalással vádolt, Újszentiván községben független jelöltként indult Putnik Lázár. A Szeged melletti faluban négyen versenyeztek a polgármesteri tisztségért, köztük az eddigi polgármester, Bodó Imre, akitől korábban ugyan megvált a Fidesz, de most a kampányban már újra mellé állt az egykori pártja.

75 százalékkal választották újra Méhkerék csalásért felfüggesztett börtönre ítélt, fideszes polgármesterét

Volt ugyan választék polgármesterjelöltből a Békés megyei Méhkerék településen, mégis elsöprő többséggel választották újra a fideszes városvezetőt. Azt a Tát Margitot, akit korábban csalásért ítéltek felfüggesztett börtönbüntetésre.

Egy évet volt letartóztatásban, most újra Újszentiván polgármesterévé választották

Putnik Lázárt választották polgármesterré Újszentivánon, aki korábban már vezette a települést, de le kellett mondani, miután büntetőeljárás indult ellene, amiért a helyi munkásszálló árából a saját cégének utalt át pénzt.

Elképesztő összegek szerepelnek a pünkösdi egyház ügyében született vádiratban

A védelem súlyos kifogásokat emleget a nyomozással és a vádemeléssel szemben, az ügyészség vádirata a súlyos bűncselekmények mellett elképesztő összegekről és ingatlanvagyonról szól.

Házfelújítási botrány: Trippon Norbert is a nyomozás célkeresztjébe kerülhet

Személyesen Trippon Norbert felelősségét is megállapíthatják abban a nyomozásban, amit a DK-s újpesti alpolgármester és felesége családi házának felújításával kapcsolatban rendelt el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal – értesült a Magyar Nemzet. Az adóhatóság által folytatott nyomozásban ugyanis az is felmerült, hogy a politikus feleségének kiállított, a házfelújításhoz felhasznált, sokmilliós fiktív számlákért Trippon a saját bankszámlájáról utalt pénzekkel fizetett.

Csütörtök hajnalban hat fegyveres adónyomozó tartott házkutatást Szigetvári Viktor otthonában

Fegyveres adónyomozók tartottak házkutatást csütörtök hajnalban Szigetvári Viktor, az Estratos Digital (korábban: Datadat) ügyvezetőjének újbudai otthonában. Értesülésünket maga az érintett is megerősítette. „Csütörtök reggel hét óra előtt jelent meg lakásunknál a NAV Bűnügyi Igazgatóságának hatfős csapata" – mondta Szigetvári, hozzátéve, hogy a nyomozóknál fegyver is volt. Fellépésüket Szigetvári „erőszakosként" és „udvariatlanként" jellemezte. Ő maga „viszonylag jól" tűri az ilyet, de „féléves gyermekem, feleségem és hatéves kisfiam rosszul viselték ezeket a megpróbáltatásokat".

„Egy egyházpolitikai harc kellős közepébe kerültem” – állítja a pünkösdi egyház ügyében meggyanúsított volt intézményvezető

A nemrég lezárult nyomozás 18 milliárd forintos kárértéket állapított meg a Magyar Pünkösdi Egyház intézményrendszerét érintő költségvetési csalás ügyében. Az egyik érintett, jelenleg bűnügyi felügyelet álló volt intézményvezető szerint viszont az ügy csak az egyházon belüli harcok eredménye, és a nyomozás is tendenciózus volt.

A fele sem igaz. Csalások gyanúja a bihari román iskolák uniós pályázatainál

Vissza kell fizetni egy 50 milliós uniós pályázat nagyobb részét egy hazai román két tannyelvű oktatási intézménynek, valamint a konzorciumi tagoknak, mert a diákoknak szánt programok többsége nem valósult meg.

Meglopta az államot, rács mögé került, de onnan is üzletelt az állammal

Az elmúlt öt évben jó néhány polgármester és önkormányzati képviselő lett a települése határain túlmutató hírek szereplője köztörvényes bűncselekmények vagy jelentékeny balhék miatt. Vannak köztük bőven olyanok, akik ügyeik ellenére úgy gondolják, újra megméretnék magukat, és ha egy mód van rá, folytatnák politikai pályafutásukat. Összeszedtünk néhány érdekes sztorit.
Találatok: [2968]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>